Troll smg 1979_1024x608

Willys arkivdykk 3

Troll smågutter 1979

"Selv om Trolls smågutter har en kamp igjen før halvspilt serie, taler alt for at de vil toppe serien foran sommerferien og i tillegg se tilbake på bare seire. Her er de samlet sammen med sin annen trener Willy Karlstrøm". Det skrev Sve i avisa Sør-Trøndelag i juni 1979. Willy har igjen dukket ned i arkivet. Nå - oppdatert med navn!

Det var Jon Sveen som skrev under sine artikler med Sve. Han var frilanser for avisa Sør-Trønndelag i mange år på 1970- og 1980-tallet.

Her ser vi Trolls smågutter i juni 1979. De vant 5-1 over Rennebu og i artikkelen kan du lese om alle målskårerne. Men er det noen som kan ta alle namna på bildet. Det er et par også jeg lurer på.

Anni Karlstrøm og Odd Einar Landsem har sendt oss disse navna:
Bak fra venstre: Willy Karlstrøm, Jarle Elshaug, Per Rindal, Bjørn Allan Troelsen, Odd Einar Landsem, Atle Karlstrøm, Trond Kirkholt, Bjørn
Bakken, Thor Willy Sveen.
Foran fra venstre: Bjørn Løset, Pål Olsvik, Arne Landsem, Stig Løften, Paul Lilleløkken, Ola Andreas Stokke.
Maskot:: Håkon Solvik.

Klikk her og ta opp og les artikkelen i pdf. Da finner du målskårerne Tor Willy Sveen, Odd Einar Landsem, banksjef i Surnadal Bjørn Allan Troelsen - to mål - og Bjørn Bakken. Ellers er min bror Atle Karlstrøm lett å kjenne igjen - like lang som assistenttreneren. Hva med resten - prøv dere og send svar til redaktor@trollheimsporten.no.

Sportsklubben Troll og Rindal Idrettslag gikk sammen i IK Rindals-Troll i 1987. Willys arkivdykk vil inneholde både bilder og avisartikler og vil være samla under På Porten og Willys arkivdykk på Hovedsida.

Er det andre som har bilder eller artikler og avisutklipp de vil dele med alle på Trollheimsporten, er de bare å ta kontakt. Vi scanner alt og får det ut til interesse for alle. Ta kontakt gjennom redaktor@trollheimsporten.no.

Artikkelen til Sve her og klikk på bildet nedenfor og sjå det større:

 

 

Troll smg 1979_1024x608
Foto: Jon Sveen 1979.