Willy230111 D0025

Willys arkivdykk 61

Ungdommer og trevarebedrift

Denne gangen har Willy funnet fram tre bilder han veit lite om. Det første er Per Morten Bolme sammen med en gjeng ungdommer - der det er mange kjente fjes, men vi utfordrer leserne. Det gjør vi også med de to neste bildene. Her kjenner vi personene (Asbjørn Holte og Marit Fosseide), men både bedrift og sammenheng er ukjent: 

Nå har Bodil Arnestad og Kaj Troelsen kommet med forslag på navn!

 

Da utfordrer vi leserne - kom med kommentarer og svar til redaktor@trollheimsporten.no.

Willys arkivdykk finner du ved å klikke på linken og Willys arkivdykk 1 ligger her (der du finner dette stoffet). Du finner linker til mye godt arkivstoff på Trollheimsporten ved å klikke på På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på den raude.

Bodil Arnestad har følgende kommentar;
Det øverste bildet har jeg visst sjøl. Det er tatt i forbindelse med at denne gjengen. samt Turid Kristin Elshaug, var på Håøya i Oslo på landsleir i Ungdommens Røde Kors først på 80-tallet. Ved Per Morten står jeg, Bodil Arnestad, og Jan Roger Troelsen. Foran: Per Kattem og Nils Lennart Røen.

Kaj Troelsen mener følgende:
De som er på bilde 1 tror jeg er: Per Morten Bolme, stående Bodil Arnestad og Jan Roger Troelsen. Sittende er det Mildrid Kattem og Nils Lenart Røen.

Det er dermed uenighet om hvilket ungt blad Kattem som sitter foran; kan noen hjelpe med denne?

Bodil Arnestad kommer med et kanskje konkluderende innspill på bilde nr 1:
Jeg var eneste jenta med, foruten leder Turid Kristin = 110% sikker på at det er Per. Mildrid er for øvrig for ung i denne sammenhengen.

Bildene ser du også under - klikk på dem og sjå dem større og i serie:
 

 

Willy230111 D0025
Per Morten Bolme med kledelig bart og ungdommene - hvem kjenner du igjen?
Willy230111 D0027
Asbjørn Holte - hvilken bedrift arbeidet han i?
Willy230111 D0028
Marit Fosseide.