vrek 5 bilde 5[1]

Willys arkivdykk 16

Verdensrekord i maratonfotball 5

Dermed var verdensrekorden et faktum. 51 timer og 20 minutter fotball på Trollbanen mellom Troll og Dalguten gjorde banen til et gjørmehøl. Likevel var den spillbar samme høst. Her ser vi Rolf Kvernberg sprette sjampagnen etter seier 303-256. Sjå mange bilder og avisartikler:

Over ser du med topplue og anorakk - framsida på Adresseavisen: Steinar Løfald og endre hove, mens karen som spiller keeper med ryggen til ikke er lett å kjenne igjen. Under: Trøndersk tær måtte til og nedenfor mange bilder du kan klikke på, sjå større og i serie:

Dette er nest siste runde på Trollheimsporten i denne omgang i denne miniserien om verdensrekordforsøket i maratonfotball, som altså endte med ny verdensrekord: 51 timer og 20 minutter. Neste gang får du sjå at den ble godkjent. Alle disse glimtene og artiklene fra sommeren 1979 på Trollbanen finner du i Willys arkivdykk under På Porten på Hovedsida til Trollheimsporten. Det er bare å klikke seg fram. Har du kommentarer - kanskje andre artikler eller bilder - er det bare å ta kontakt: redaktor@trollheimsporten.no - eller også direkte til Willy: willy@trollheimsporten.no.

 

vrek 5 bilde 1_1024x1705
Rolf Kvernberg og Olav Elshaug.
vrek 5 bilde 2_1024x1488
Rolf Kvernberg og Asbjørn Midtlyng blir intervjuet av NRK. Under ser vi Svein Gausemel bli matet med bløtkake av Lars Bakken - Jon Ole Helgetun (skjult).
vrek 5 bilde 3
Asbjørn Midtlyng og Rolf Kvernberg spretter sjampisen.
vrek5 bilde 4[1]
Jon Ole Helgetun var bare 16 år da han satte verdensrekord. Likevel smakte sjampisen etterpå.
vrek 5 bilde 5[1]
Rolf Kvernberg.
vrek 5 bilde 6
En smilende og gjørmete Arnt Storås og under Svein Gausemel får bløtkake av Lars Bakken.
vrek 5 bilde 7
Her tre bilder - øverst Lars Kirkholt og Ola O. Romundstad jr. - i midten prøver Lasse Rindal å slappe av - nederst Arnt Storås får pleie.