- Jeg elsker Ole Ivars!

Torsdag kveld hyllet en fullsatt storstue i Surnadal Kulturhus 50-årsjubilanten Ole Ivars. Dansebandet hadde publikum i sin hule hånd fra første takt, og midt i salen satt en av bandets aller største fan; 38 år gamle Rune Hansen.

Ole Ivars faste konferansier, Jørn Kolsrud, guidet publikum gjennom det man trygt kan kalle norsk musikkhistorie. I hele 50 år har dansebandet rullet rundt i Norge med turnèbussen sin, og spilt tusenvis av konserter for et begeistret publikum. Imponerende nok er Ole Ivars mer populær og ettertraktet enn noensinne, noe som også kom til syne i Surnadal torsdag kveld. Konserten har vært utsolgt i flere uker, og ble svært godt mottatt av de 300 i salen.

Rune Hansen er helt klart en av bandets største fan, og hadde gledet seg lenge til jubileumskonserten.

- Jeg elsker Ole Ivars! De er perfekte, og lager topp musikk. Spesielt liker jeg "Nei, så tjukk du har blitt" og "Jag trodde änglarna fanns". Jeg har kjøpt t-skjorte og signert CD. For en kveld, smiler musikkglade Hansen som mer enn gjerne stilte opp på bilde sammen med frontfigur Tore Halvorsen og orkesterleder William Kristoffersen.

rune hansen_690x468.jpg

Jørn Kolsrud lovte en hyggelig aften, og oppfordret publikum til å lene seg tilbake og kose seg. Willian Kristoffersen, Tore Halvorsen, Morten Nyhus (vikar for Arild Engh), Bjørn Elvestad, Ole Ødegård og  Arne Willy Foss innfridde forventningene, og vel så det - og publikum koste seg til gangs! Selv om undertegnede ikke er veldig bevandret innen dansebandsjangeren, er det ingen tvil om at Ole Ivars kan sine saker. Det er heller ingen tvil om at det er fengende rytmer, som gjør at dansefoten nærmest automatisk begynner å trampe takta. Og ikke minst; man blir i så godt humør!

ole ivars tore_690x458.jpg

Konserten startet med "Kalle med fela", og slagerne kom deretter som perle på en snor. Under landeplagene  "Nei, så tjukk du har blitt", "En får væra som en er" og "Kongen av campingplassen" var det få som satt stille på stolen sin, for her rykket det i dansefoten! Avslutningsnummeret "Jag trodde änglarna fanns" satte et skikkelig punktum på en trivelig kveld, med trampeklapp og allsang fra sine trofaste fans i Surnadal.

Klikk bildene større, og for å se de i serie.

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Viderebruk og kopiering er ikke tillatt.

 

 

 

ole ivars6
ole ivars arne willy foss
ole ivars bjørn elvestad
ole ivars samtale
ole ivars tore halvorsen
ole ivars tore halvorsen2
ole ivars tore
ole ivars1
ole ivars2
ole ivars3
ole ivars4
ole ivars5
ole ivars7
ole ivars8
ole ivars9
ole ivars10
ole ivars11