logo RT

- Samarbeid er den beste løsningen

Det sier leder Jostein Grytbakk i IK Rindals-Troll til avisa Sør-Trøndelag i dag. I styremøte har Rindals-Troll gjort om sitt vedtak om å ta tilbake den aldersbestemte fotballen, og vil i stedet inngå avtale om fortsatt samarbeid med Rindal Fotballklubb. En ny avtale vil komme på plass tidlig på nyåret.
Etter tre års samarbeid med Rindal FK ville Rindals-Troll ta tilbake aldersbestemt fotball. Etter styremøtet 21. desember åpner de igjen for samarbeid.

Tidlig i desember sendte Rindals-Troll ut oppsigelsen av samarbeidsavtalen med Rindal FK - et vedtak som ble gjort på årsmøtet i IK Rindals-Troll i fjor. Det skapte sterke reaksjoner i fotballklubben, som så seg nødt til å si opp den likelydende samarbeidsavtalen med IL Rindøl.

I et ekstra styremøte 21. desember gikk IK Rindals-Troll inn for å reversere oppsigelsen.

- Vi ønsket i utgangspunktet å ta over ansvaret for de yngre fotballspillerne igjen, men det ønsket ikke Rindal FK. Nå må vi sette oss ned og få til en ny avtale, sier styreleder Jostein Grytbakk i Rindals-Troll til ST i dag.

- Vi ønsket en løsning til beste for de yngre som skal spille fotball, og samarbeid er den beste løsningen, sier han.

Styreleder Ola Lo i Rindal FK er letta over at Rindals-Toll har snudd. Han er enig i at samarbeid er det beste.

- Dette er vi veldig fornøyd med. Nå greier vi å skape et tilbud til alle på en fin måte, sier Ola Lo til ST og understreker at dialogen og samarbeidsånda med både IK Rindals-Troll og IL Rindøl er god.

- Det viktigste er at alle ungene i Rindal får et godt fotballtilbud, og det får de nå, sier han.