Rindal anleggsdrift 2011[1]_1024x703

100 000 kroner til preparering av skiøløyper i Rindal

Rindal Anleggsdrift AS, som eies av IK Rindals-Troll (75%) og IL Rindøl (25%), har inngått en ny samarbeidsavtale med kommunen om preparering av skiløyper til nnytte for allmenheten. Rindal kommune støtter dette med 100 000 kroner i året - også denne vinteren, noe Turstigruppa med Bård Magne Sande og Harald Solvik, og styreleder Jostein Grytbakkk i Rindal anleggsdrift, er meget godt fornøyd med. Sjå meir om Rindal Anleggsdrift:

Samarbeidsavtalen mellom kommunen og Rindal Anleggsdrift ble reforhandlet denne uka og over ser du en fornøyd gjeng etter at Rindal kommune støtter preparering av skiløyper for allmenheten med 100 000 kroner i året. Fra vernstre bård Magnme Sande (turstigruppa), ordføører Ola T. Heggem, kulturkonsulent Morten Møller og styreleder Jostein Grytbakk i Rindal Anleggsdrift. Fotograf er Harald Solvik (Turstigruppa).

Det er IK Rindals-Troll (75) og IL Rindøl (25%) som er eiere av Rindal Anleggsdrift as

Informasjon om Rindal Anleggsdrift AS
Ildsjeler i skimiljøene i IK Rindals-Troll og IL Rindøl hadde lenge sett behovet for bedre treningsforhold for de som ønsket å hevde seg ”aktivt”. Det var derfor et sterkt ønske om å anskaffe en tråkkemaskin som kunne dekke begge stilarter. En tråkkemaskin kostet over en million kroner; et økonomisk løft som krevde støtte fra alle gode krefter i kommunen.

Etter en del sonderinger ble det besluttet på årsmøtene i begge klubbene, høsten 2007, å stifte et aksjeselskap. AS-et ble stiftet den 12.desember 2007 med en egenkapital på kr. 150.000.-, hvorav IK Rindals-Troll eide 60% og IL Rindøl 40%.

Turstigruppa, et felles organ for begge klubbene, var de som sto for pengeinnsamlingen. For å få flest mulig med på å bidra med penger ble ”formålsparagrafen” omdefinert slik: ”Formålet er å legge forholdene best mulig til rette for friluftsliv for alle aldersgrupper.

Turstigruppa henvender seg med dette både til næringslivet, lag/organisasjoner og private for å be om bidrag”. Dette slo godt an; Rindal kommune ga 350.000,-, Rindal Sparebank 300.000.- , øvrig næringsliv 100.000.- og ”kronerulling” 100.000.- (her var det også mange bidrag fra ”høttrindalinger”).

Tråkkemaskina ble levert den 17. januar 2008 til stor jubel fra mange frammøtte.

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Rindal Bygdeservice BA om å kjøre opp løypene med vår maskin. De gjør en formidabel jobb.

Rindal kommune har støttet oss med kr. 80.000.- årlig, og i et møte vi hadde i går (15.12.11) ble kontrakten forlenget med to nye år. Det inngår i denne avtalen at en del av midlene videreføres til velforeningene i Rørdalen,Tørsetmarka og Helgetunmarka. Samarbeidet med disse tre velforeningene er viktig og fungerer utmerket. I sesongen 2010/2011 dekket de til sammen løypetrasèer på nesten 7 mil og kjørte over 1500 kilometer!

Vi registrerer med glede at kommunens representanter, ordfører Ola T. Heggem og kulturkonsulent Morten Møller, er godt fornøyd med hvordan disse pengene blir forvaltet, og kvaliteten på løypene i hele kommunen. Og ikke minst at dette er god reklame for kommunen!

Sett fra vårt ståsted er dette et godt eksempel på hva man kan oppnå når så mange gode krefter samles mot et felles mål! Og ambisjonene våre er klare: Vi skal ha et løypenett på nivå med de beste kommunene i landet!

Avslutningsvis vil vi ønske alle skientusiaster mange fine skiturer.
GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Rindal Anleggsdrift AS
Jostein Grytbakk - styreleder
Inger Johanne Oppedal og Petter Baalsrud - styremedlemmer