Fredag
Fredag Skyet
Skyet
Svak vind
Lørdag
Lørdag Lett regn
Lett regn
Lett bris

Julekalender 2018

22. desember

Julekalendermoroa fortsetter på Trollheimsporten! I år har vi laget Hvor er dette-oppgaver. Ser du hvor i Rindal eller Surnadal vi er? Her finner du også vinneren av gårsdagens luke.

Svar på gårsdagens oppgave var Øvre Rindal barnehage:


21.png

Det kom inn 49 riktige svar, her er noen av dem:

"Denne var lett! Her var jeg med på bygginga først på nittitallet, og her har jeg levert unger til trygge og gode barnehagedager i mange år! Sender gjerne en julehilsen til små og store på Øvre Rindal Barnehage" skriver Berit Møkkelgård, Rørdalen.

"Dagens bilde er fra Øvre Rindal barnehage. Bildet er tatt fra akebakken og man ser lekebua og avdeling Tuva (småbarn). Dette er en herlig arbeidsplass, det kan jeg skrive under på", skriver Ragnhild N. Mogstad, ansatt ved Øvre Rindal barnehage.

"Kjente trakter for en gammel forhenværende Bokting. Ratslitta var fotballbane og tumleplass. Tumleplass no også. Løfald skule med Kolbotn i venstre billedkant", skriver Lars Gudmund Røen.

Vinnere, luke 21:

Gave: Sekk med div. innhold
Giver: Rindal kommune
Vinner: Anne Berit Solli

Gave: Årsskrift. Hentes på Trollheimsportens kontor, Rindalstorget 2. etg.
Giver: Rindal Heimbygdlag
Vinner: Gunnar Bureid

Gratulerer!

Gaven kan hentes hos giverbedrift hvis ikke annet er oppgitt.

 

Oppgave:

Hvor er dette?

22.jpg

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 18 om du vil være med i trekninga.

 

NB: E-postadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre e-poster sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller oystein@trollheimsporten.no.