Eli Landsem VM 1

En godt fornøgd landslagssjef tar påskeferie

5-0 for Eli og Norge over Ungarn

Landslagssjef Eli Landsem var meget fornøgd med de norske jentene etter solide 5-0 borte mot Ungarn. - Dette var deilig. Vi hadde full kontroll, og etter å ha justert litt i pausen ble det bare moro. Vi skapte mye og var farlige heile tida. Det var bare å nyte det, sier Landsem til fotball.no. Norge og Eli er på god veg mot EM-sluttspillet.

Tidlig ledelse og 2-0 ved pause
Etter åtte minutter tok de norske jentene ledelsen ved Cecilie Pedersen, før Gry Tofte Ims doblet etter en halvtime.

2-0 var også stillingen ved pause. Etter et halv minutt av 2.omgang økte Norge til 3-0. Hege Hansen kom rett fra benken og satte ballen i nota etter en corner. Etter 60 minutter satt mål nummer fire i nota. En corner fra Ingvild Stensland ble ekspedert i nettet av Nora Holstad Berge. Eller? Førstnevnte mente nemlig at ballen gikk direkte i mål.

Godt fornøgd med 5-0
- Krangelen pågår fortsatt, men jeg tror det var Nora, smiler Landsem.

Mål nummer fem var det derimot ingen tvil om. Hege Hansen satte inn sitt fjerde mål på to kamper.

- Hege er farlig hele tiden og scoret med en gang hun kom innpå. Hun var god i dag, sier landslagssjefen.

Les heile kampreferatet her på fotball.no og en godt fornøgd landslagssjef, Eli Landsem, kan ta påskeferie.