velvære mons ingvar_550x473

Åpnet nytt opplevelsessenter

Et hundretals mennesker møtte opp da Ann Kristin Bruset & co åpnet dørene for nye Surnadal trening og velværesenter torsdag kveld. - Dette er ikke bare et treningssenter, men et opplevelsessenter for store og små, sier en stolt Bruset. På bildet sammen med ordfører Mons Otnes og Ingvar Sæther fra Norutbygg.

- Det er en stor glede for meg å ønske alle velkommen til vårt opplevelsessenter. Her kan vi tilby trening til alle, både de i startfasen og de som er kommet noen hakk videre. Vi kan tilby zumba, yoga, en topp moderne treningssal med bare nye apparater, et mindre lavterskelrom, en 9 meter høy klatrevegg, bootcamp og et eget rom for spinning med amfi. Vi har til og med et eget "Velværegalleri", der Surnadal fotoklubb har dekorert med bilder i omtrent alle rom, sier en glad Ann Kristin Bruset.
 
Hele 658 m2 av Landbrukshuset er pusset opp til dette formålet, og under åpningen var det svært folksomt i alle rom. Ordfører Mons Otnes fikk æren av å klippe snoren, og er selv opptatt av viktigheten med å holde seg i form - Et slikt opplevelsessenter handler om livskvalitet, og dette er et sted for alle. Ikke bare de som er topptrent, sier Otnes. Om noen år så vil vi kanskje se at samfunnet har delt seg i to. De som tar vare på helsa si, og de som ikke gjør det. I dette huset får man alt, til og med en egen "Ingvar Sæther inspirert zumbasal", ler Otnes som sikter til at Sæther i Norutbygg har hatt stor innflytelse på utformingen av det nye treningssenteret.

Les mer, og se timeplan til Surnadal trening og velværesenter her

Klikk bildene større, og for å se de i serie

velvære øyvind lindvåg
Øyvind Lindvåg i spinningsalen
velvære barn zumba
Una Gravvold og Kirsten With Aasgård underholdt med zumba
velvære barnezumba
Anita Gjerstad viste frem zumba
velvære klatre
Klatreveggen
velvære mons ingvar
Ingvar Sæther, Ann Kristin Bruset og Mons Otnes
velvære mons klipp
Snorklipping
velvære snorklipping
Erklært for åpnet!