prisvinnere rindal il fotball 2019 ingr

Årsavslutning med prisutdeling for Rindal IL Fotball

Lørdagens fotballavslutning i Rindal IL markerte slutten på 2019-sesongen. Som del av oppsummeringen av årets sesong, ble det også delt ut priser til årets toppscorere og årets spillere på damelaget, A-laget og B-laget.

Prisen for årets toppscorer på A-laget gikk, i år igjen, til Roy Bolme. Den rutinerte målgarantisten banket inn 21 av Rindals 45 mål denne sesongen, og bidro dermed til at laget endte på 6. plass i 5. divisjon.

Bidro gjorde i høyeste grad også Martin Bolme Fjerstad, og etter en avstemning ble den 17 år gamle forsvarsspilleren kåret til årets spiller på Rindals A-lag.

Årets spiller på B-laget ble en noe mer rutinert herremann; evigunge Bjarte Rindal. Den alltid solide ringreven var sterkt delaktig til at Rindal 2 gjennomførte en god sesong, som endte med 4. plass i 6. divisjon. 

Mestscorende på B-laget var William Mesgun, som fant veien til nettmaskene seks ganger. Han scoret blant annet hele tre ganger i 5-4-seieren hjemme mot Sandstad/Hitra 2, og i tillegg til toppscorertittel på B-laget scoret han også to mål for klubbens A-lag i 2019.

Mali Løset ble stemt fram som årets spiller på damelaget. 24- åringen spilte en viktig rolle da det nyetablerte damelaget sikret seg en imponerende andreplass i Kvinner 7er, avdeling 3.

Toppscorer for damelaget i 2019 var Mali Eidnes Bakken, som ved endt sesong kunne se tilbake på 14 fulltreffere.
 

Ingressfoto: Roy Bolme (f.v.), Bjarte Rindal, Mali Løset, Martin Bolme Fjerstad og William Mesgun. Mali Eidnes Bakken var ikke til stede da bildet ble tatt. (Foto: Øyvind Dalen, Rindal IL).