IMG_1883

Adventstid hos HMH Interiørdesign

HMH Interiørdesign ligner ikke på noen andre butikker. Både lokalene og vareutvalget er spesielt. Her finner du ikke bare møbler og interiør, men også klær, smykker, kosmetikk og mye mer. Her kan du se noen av det den spennende butikken har å by på i adventstida.

Innehaver Marit Helene Harviken forteller at hun startet opp med interiør, men at hun også har tatt inn andre varer etter hvert som kundene har spurt etter det. Nå har hun klær både til damer og herrer, og i alle størrelser. Det er viktig å ha noe som passer til alle, synes hun.

Det er ikke de billigste merkene du finner her. Marit Helene forteller at folk kommer helt fra Trondheim for å handle klær. Hun viser fram flere nye kjoler og ytterjakker. Hun har også et par eksklusive plagg i ekte pels, som koster noen tusen kroner. IMG_1898.jpg
IMG_1901.jpg
Den svarte kjolen til venstre, og den samme smykket, hadde Tone Damli på seg på TV her en kveld, forteller Marit Helene.

IMG_1904.jpg
Her er det også et godt utvalg av herreklær. Folk kommer fra Trondheim for å kjøpe disse klærne, sier Marit Helene.

I denne butikken bugner det av varer, som alltid. Du kan finne julegavetips i alle prisklasser, men ikke de aller billigste varene. Marit Helene synes det er viktig å satse på kvalitet. Innimellom er det noe skikkelig eksklusive godbiter.

IMG_1893.jpg
IMG_1907.jpg
IMG_1884.jpg
Sjakkbrettet fremst i bildet er en eksklusiv vare.

IMG_1914.jpg
Sjakkbrett i en annen variant.

Julepynten i denne butikken er også spesiell. Det skal være litt annerledes. Flere juletrær er utstilt. De er laget av plast, men de ser veldig naturtro ut. 

IMG_1919.jpg
Alle disse juletrærne er populære, forteller Marit Helene. De til venstre er laget av fjær. Treet i bakgrunnen er en naturtro plastvariant.

IMG_1892.jpg

Vi finner ikke det store utvalget av møbler i selve butikken, det er det ikke plass til. Men det meste kan bestilles. Her er det i alle fall flere lamper og lysekroner, lykter, puter og pledd, og pyntegjenstander i alle varianter. I tillegg er det altså kopper, klær,vesker og smykker. Marit Helene har også tatt inn noe kosmetikk, blant annet en hudpleieserie.

IMG_1911.jpgIMG_1910.jpgIMG_1896.jpg
Kopper og kosmetikk

Bildene viser bare en liten del av vareutvalget i butikken. For å se alt må du ta deg en tur selv.

I kaffekroken pleier noen stamgjester å samles til en kaffekopp hver torsdag formiddag. Det er også mulighet for å få kjøpt et kakestykke eller en lefsebit til kaffen. Praten går om løst og fast. John Storholt er en av stamgjestene. Han synes det er viktig å ha et slikt samlingspunkt, så han setter stor pris på dette stedet. Det er alltids noen som har godt av å komme seg ut en tur og treffe folk en gang i blant, mener han.

John Storholt Odbvar Halgunset og Leif Mads Jonli.jpg
Stamgjesten John J Storholt, Odvar Halgunset og Leif Mads Jonli samlet rundt bordet i kaffekroken.

Leif Mads Jonli forteller at han ikke har vært innom butikken så mange ganger før, men han var her på åpningen. 

Odvar Halgunset har vært innom HMH en gang før. Denne dagen var han tilbake for å lese opp egne dikt fra diktsamlingen sin "Eldfluger og sporvar". Han kunne også fortelle om en gang han fikk i oppdrag å dikte en egen sang til et kongelig besøk i Finnmark. Sangen ble framført for kongeparet, som den gangen var kronprinspar.

John Storholt administrerer facebookgruppa Rindalsskogens venner. Der inviterer han alle som har tid og lyst til torsdagskaffe på HMH hver uke. Men nå blir det juleferie.

HMH Interiørdesign 2015 ute vinter.jpg

Åpningstider HMH Interiørdesign:

Torsdag og fredag kl 11:00 - 19:00
Lørdag kl 11:00 - 16:00