jul_550x365

www.elisebear.blogg.no

Allerede halvveis i desember!

Hei! Nå er det en god stund siden jeg har lagt igjen spor etter meg her på Trollheimsporten. Tiden går kjempefort for tiden, og jeg har det veldig travelt, så jeg rekker ikke over alt, deriblant oppdatering til dere der hjemme i Norge. Som sagt flyr tiden, vi er allerede halvveis i desember, og det er ikke mange dagene igjen til jul og årsskifte!:


Jeg må si at jeg ikke har noe særlig julestemning enda, det er nemlig ikke snø her i Ukiah, Oregon.. Likevel om det er kjempekaldt og frost over alt om morgenen skinner sola omtrent hver dag ved noon. I tillegg svekkes julestemningen litt med tanke på at det allerede har vært "jul" her siden Thanksgiving, altså i slutten av november. Juletreet har vært i hus siden da, og det er lys og glitter over alt! Ellers har jeg det egentlig litt for travelt til å få noen julestemning i grunn, for dagene mine går stort sett ut på det samme hver dag; Skole, trening og lekser, og på helg er det jentekvelder eller filmkvelder, basketballkamper, lekser og en god del avslapning. Men så har jeg jo The Julekalender, Den Unge Fleksnes og Blåfjell tilgjengelig på dataen min, så det blir nok kanskje litt julestemning på meg om ikke så lenge. Jeg klarer i alle fall ikke vente til jula, for da skal jeg se Tre Nøtter til Askepott, Reisen til julestjernen og Grevinnen og Hovmesteren!

Ellers har det skjedd litt av hvert her siden sist. For det første har det vært litt drama her i den lille byen. Det har nemlig vært innbrudd på skolen jeg går på hele fire ganger på under to uker. Mange er mistenkte, og det er veldig usikkert hvem som egentlig var med på disse innbruddene. For det andre har jeg hatt min første og andre basketballkamp som en Ukiah Cougar, og litt informasjon og bilder om det kan dere lese mer om ved å klikke her og her. For det tredje har jeg vært så heldig og fått to pakker fra Norge, se nedenfor! Og sist, men ikke minst, flybillettene til Hawaii i februar er bestilt, og jeg reiser dit sammen med vertssøster Paula fra Brasil, kompisen Ricardo fra Brasil, venninna Marie fra Troms, i tillegg skal to fra Surnadal dit sammen med meg, bestevenninnena mi, Christina og venninna mi, Oda! Jeg kan rett og slett ikke vente!

Det jeg fikk:
Norske julebrød, pepperkaker i rød boks, dots-pepperkaker, skumnisser og julegaver som jeg ikke kan vente med å åpne! I tillegg fikk jeg verdens søteste adventskalender av min kjære venninne, Maria! Blodpuddingen gikk heldigvis i gjennom tollen den også, så nå skal jeg kose meg med blodpudding! I tillegg fikk jeg melkesjokolade, kvikk lunsj, sørlandschips, søte brev, søt juledekor av kjære mormor! Jeg fikk også en superfin tegning av verdens beste lillebror, Ole! Og mormor, mobilvotten passet perfekt! Jeg er glad i dere, og jeg savner dere mye!

Ellers har jeg det bare fint! Jeg tenker ikke så veldig mye på dere der hjemme egentlig, og hjemmelengsel har jeg ikke noe særlig mye av. Jeg har rett og slett ikke tid. Nå gleder jeg meg på ferie, amerikansk jul, norske juleshow som skal sees på dataen, litt skyping med familien, venner og kjæresten, og om to små måneder stikker jeg til Hawaii! Trivsel! I tillegg har jeg det bare finere og finere sammen med vennene mine her. Vi kommer bare nærmere og nærmere hverandre, og jeg begynner å bli veldig glad i de. Vertssøsteren min, Paula, har blitt veldig flink til å snakke engelsk også, noe som har fått oss veldig mye nærmere hverandre!





Paula, meg og Chiara!



Jeg og italieneren min!



Jeg og Dew!

Dere hører nok fra meg i løpet av jula! God jul fra amerika!