Lars Hol Moholdt

Nasjonal sesongåpning på Sjusjøen i helga

Andre- og fjerdeplass til Lars Moholdt

Lars Moholdt gikk inn til en fjerdeplass og en andreplass i den nasjonale åpningen av skiorienteringssesongen på Sjusjøen i helga. Nå venter først samling med landslaget på Sjusjøen frem til slutten av uka, deretter et langrenn på hjemmebane, i Rindal, skriver Norsk Orienteringsforbund.

Dette skriver Norsk Orienteringsforbund om Lars Moholdt på sine nettsider:

- Jeg fikk en bom på 2. post, men bortsett fra det synes jeg det var et bra løp. Mye bedre enn i går, da gikk jeg skikkelig dårlig, sier Lars selv om løpet hvor han gikk inn til 2. plass.

Da det forsvant et lite halvminutt i tidstap på den nevnte 2. posten, ble det imidlertid 20-tallet sekunder opp til toppen av pallen for verdensmesteren på langdistanse.

- Stanimir Belomazhev har gått innmari fort i de to konkurransene her på Sjusjøen. Men jeg føler jeg tar steg o-teknisk for hvert løp. Og det var positivt å ta med seg en god opplevelse fra siste ski-o konkurranse før jul.

For nå venter først samling med landslaget på Sjusjøen frem til slutten av uka, deretter et langrenn på hjemmebane, i Rindal.

- Det er lenge til det kommer noen viktige konkurranser for vår del, dermed kan vi få trent bra i en periode nå. Og det er gode muligheter i de to løypenettene vi kan benytte oss av på Sjusjøen. Med såpass hardt føre blir det krevende nok, sier Lars.
 

Les mer om sesongåpningen på www.orientering.no.

Arkivfoto