lars peder solli halvor drøpping (2)

Bli med på 17. mairaton!

Oslo Maraton har gått sammen om et nasjonalt arrangement på nasjonaldagen, som skal bidra til å skape folkefest landet rundt. 17. mairaton er et virtuelt trimløp, som passer for alle - uansett alder og fysisk form. 

Halvor Drøpping og Lars Peder Solli har tatt initiativ til en fellesstart for surnadalingene 17. mai klokken 18.00. 

- Dette er et uhøytidelig løp som passer alle, ikke bare de som ønsker å løpe langt på kortest mulig tid. Det passer like godt for de som ønsker å ta seg en rolig trimtur med barnevogn, sier Drøpping og Solli. 

Det er Oslo Maraton som står bak det nasjonale arrangementet. Målet er å skape glede, mestringsfølelse og fellesskap på en annerledes nasjonaldag, og gi alle et morsomt alternativ til årets feiring. 

I Surnadal går startskuddet ved Surnadal Transportsentral klokken 18.00. Løpet går rundt om Bøvra og Røtet - en runde på drøyt 5 kilometer. 

På 17. mairaton kan du velge mellom 3 kilometer (3xhurra), 10 kilometer (jordbærmila), halvmaraton (21 km), maraton (42 km) og trippelen (73 km). På 17. mairaton kan du selv velge om du vil registrere tiden din, eller om du vil fullføre og kun registrere at du har deltatt. Alle som registerer seg og fullførere en av distansene, er med i trekningen av flotte uttrekkspremier. Vinneren av hver distanse på landsbasis blir premiert. 

- Vi håper så mange som mulig vil være med på den lokale varianten av 17. mairaton. Dette blir ei fin og artig markering av nasjonaldagen vår, sier Drøpping og Solli som begge tar sikte på å løpe halvmaraton. 

Det er i skrivende stund over 7400 påmeldte til løpet. Les mer om hvordan du registerer deg her. 

Husk å følge myndighetenes retningslinjer når du løper eller går. Vi løper og går alene, men likevel sammen!