Den gode maten

Studietur til Røros, Tydal og Nord-Trøndelag

Bli med på Den Gode Maten

SIV Industri-Inkubator og Trollheimen NæringsSørvis inviterer til studieturen Den Gode Maten med besøk til Røros, Tydal og Nord-Trøndelag. Målet er å få i gang mye meir foredling av mat som produseres lokalt i Surnadal og Rindal. Det blir besøk hos Rørosmat, Kalsa Gårdsbakeri, Trøndersopp og Mikkelhaug gård for å nemne noe:

Studieturen går til Røros og Tydal 24. april og fortsetter til Nord-Trøndelag 25. november. Du finner fullt program her på heimesidene til SIV Industriinkubator.

Røros og Tydal først
Først etter oppstarten i Surnadal og Rindal er det besøk hos Rørosmat SA ved Guri Heggem, før turen går til Galåvolden Gård. Deretter er det besøk hos Rørosrein og videre til Tydal og Nord-Trøndelag med stopp hos Kalsa Gårdsbakeri.

Mot kvelden går turen til Inderøy og Jektvolden Fjordhotell, der det er overnatting. Det blir middag på Husfrua og orientering ved Kirsten Værdal.

Mat og Naturinkubasjon
Dagen etter er det informasjon om Mat og Naturinkubasjon i Nord-Trøndeag, før turen går til Berg Gård i Inderøy. Deretter kjøres deler av Den Gyldne omvei til Mære Landbruksskole for besøk hos Navet for lokal matproduksjon for Mære og Romsdal, Sør- og Nord-Trøndelag.

Det blir besøk hos Trøndersopp i Verdal og lunsj med informasjon på Sæter Gård. Det blir besøk hos Mikkelhaug gård på Levanger - Norges nordligste økologiske frukthage.

Til slutt besøkes Eidum Gårdsbaker i Stjørdal og det blir middag på Ersgård i Stjørdal før heimreise.

Bli med på studietur
Vil du være med på studieturen Den Gode Maten, er det en egenandel på 1500 kroner og påmelding innen 17. april til Håkon Fredriksen - Trollheimen NæringsSørvis AS - mobil 412 10 953 - epost: post@trollheimen-ns.no - eller til Magne Løfaldli - SIV Industriinkubator - mobil 975 71 356 - epost: magnel@sivas.no.

Her kan du lese meir om Den Gode Maten: Den Gode Maten.

Siv Industriinkubator og Trollheimen NæringsSørvis er medlem av Trollheimsporten - bli medlem - alle her!