Stein panserbilde 2 - Kopi_1024x874

Blondina på BMW-panseret

Inga Dalsegg er nå ferdig med måleriet på BMW-panseret. Søndag var en rindaling bosatt på Fannrem innom Inga og hentet det måla bilpanseret. - Jeg er kjempefornøyd med det ferdige produktet, sa BMW-entusiasten da panseret ble overlevert:

Over Stein Aasbø med det måla BMW-panseret som skal på veggen i stua. Til høyre bare panseret:

Det var rindalingen Stein Aasbø som søndag var og hentet bestillingsverket fra Inga Dalsegg på BMW-panseret.

BMW-panser
- Jeg ble tent på tanken da jeg såg Olav Nergård hadde fått måla kjøkkenet sitt, forteller Stein Aasbø til Troillheimsporten. Han hadde BMW-panser han visste om, men som han hadde gitt bort. Det hadde vært på en BMW 320 80-modell. Det fikk han tilbake.

- Inga sa ja tvert og nå er måleriet på plass. Jeg er kjempefornøgd, sier han.

Panseret skal få BMW-merke og skal opp på veggen i stua. Her må det legges til at Stein er BMW-entusiast - egentlig heilt frelst. Det nærmer seg nesten besettelse, noe han også innrømmer sjøl. Han har også BMW motorsykkel. Den er plassert inne på stua vinters tid.

Rindaling
Stein Aasbø er rindaling - født og oppvokst i Bjergin. I dag er han bosatt på Fannrem i Orkdal og er industrimekaniker hos Orkdal Industriservice.

Inga Dalsegg syntes oppdraget var topp. - Det gikk fra to til en person på panseret, forteller ho, i en naturlig prosess. Du kan lese meir om arbeidet med bilpanseret her i denne reportasjen på Trollheimsporten.

Inga Dalsegg er med i Trollheimsporten - bli medalle!

Inga Dalsegg skal til helga åpne utstilling i Hardanger kulturgalleri, den siste etter en hektisk vår. Sjå meir om det ved å klikke på reportasjen over.

Under Inga Dalsegg og Stein Aasbø med det måla bilpanseret: