Bøgdakveld med mange gjensyn

Bøgdakveld med mange gjensyn
(26.6.) Årets Kulturvøkku startet som vanlig med en godt besøkt Bøgdakveld fredag i idrettshallen i Rindalshuset. Det ble en kveld en tidligere prestefamilie i Rindal satte sitt sterke preg på: familien Sæter, hvor far Arne var prest fra 1958 til sin død i 1973 (det vil si, de siste fire årene satt han på Stortinget). Eldstesønnen Odd Jostein Sæter - utenrikspolitisk rådgiver ved Statsministerens kontor - fortalte og viste bilder fra sin oppvekst i Rindal, og moren Johanne Storflor Sæter var også til stede for å synge sammen med koret hun stiftet og dirigerte for omkring 40 år siden: Rindal jentekor. Så var det da også jentekoret som avsluttet kvelden og var den store overraskelsen - her var de samlet, nærmere 30 tidligere kormedlemmer kommet inn fra mange kanter av landet. Akkompagnatør: Jan Sturla Jensvold.
Ellers under Bøgdakvelden var det to innslag fra årets rindalsrevy - Hypokonderia og Slipstæn - og sang- og musikkinnslag ved:
- Gøran Bolme på saksofon og Arne Martin Aandstad elorgel
- Eva Lillegård, gitar og sang, akkompagnert av far Einar og onkel Magne
- Ola og Nils Bakken, sang og skøytehumor
Og så underholdt musikkorpset Blæst'n i timen før, og spilte under den vanlige åpningssangen for alle Bøgdakvelder: Rolv Storholts vakre "Rindalssongen". 
Kort oppsummert: en kveld folk så ut til å trives. I år også.