øver18 paismetriot

Bygderevy på sitt beste

Øverbøggrevy`n 2017 skriver seg inn i historien som en av de aller beste lokalrevyene i dalføret. Gode skuespillere, gode poeng og flinke sangere sørget for at det var en sann fornøyelse å være publikum i Sagatun 3. juledag. 

Gjengen bak årets "Øverbøggrevy" kan virkelig klappe seg selv på skulderen, for dette var rett og slett knallbra! Gjennom 20 innslag fikk vi se de 14 skuespillerne, som alle har en eller annen form for tilknytning til øvre Surnadal, utfolde seg på den lille scenen i Sagatun. Her var det ikke mange sceneeffekter, men skuespillerprestasjonene var så gode at det heller ikke var et savn. Generelt har revyen mange høydepunkter og ingen dødpunkter, noe som er en prestasjon i seg selv. 

øver10 nerland fiske pedersen.jpg
Kristian Nerland og Trond Ivar Fiske Pedersen stod fast på rødt lys på Røv

Naturlig nok var mange av innslagene interne, og rettet direkte mot enkeltpersoner som av ulike grunner stikker seg frem i det lille lokalsamfunnet. Her var det kun godhjertet og lun humor som gjaldt, så ingen behøver å føler seg krenket på noen som helst måte. Spesielt fikk den unge sauebonden Solmund Solstad tildelt mye plass i årets revy...

Det er nesten urettferdig å dra frem enkeltpersoner i en så liten oppsetning, men det er umulig å ikke nevne multikunstner Gøran Bolme og alltid morsomme Kristian Nerland. Det er en duo med lattergaranti! Jorund Talgø viste også et komisk talent utenom det vanlige, og Silje Beate Gulbrandsen Holten, Hanne Moen Fiske og Øyunn Fuglesøy Aune imponerte alle med vakker sang. 

øver jorun talgø.jpg
Jorund Talgø spilte godt 

Latteren satt løst gjennom hele revyen, og særlig under "bøgdahistoriå" som ble presentert på 5 minutter, planene for nye Røv Light District ble diskutert og innslaget fra årsmøtet i Øvre Surnadal sanitetsforening. Vi tipper at disse, samt mange flere skjetser, vil sørge for gapskratt når kveldens andre forestilling går av stabelen. Etterpå blir det revyfest i Sagatun, hvor Norfolk spiller opp til dans. 

Øverbøggrevyen har solgt to fulle hus, noe som betyr at 310 heldige har skaffet seg billett til årets forestilling. 

øver28 sanitet.jpg
Sanitetsdamene Gøran Bolme, Kristian Nerland, Håvard Fiske, Hugo Pedersen og Trond Ivar Fiske Pedersen

Skuespillere: Trond Ivar Fiske Pedersen, Gøran Bolme, Odd Inge Nerland, Kristian Nerland, Håvard Fiske, Jorund Talgø, Mira Sæther, Øyunn Fugelsøy Aune, Ane Mogstad Strand, Søgni Mogstad Strand, Ann Kathrin Moen, Hanne Moen Fiske, Silje Beate Holten og Hugo Pedersen. 

Bandet bestod av Per Holten, Lubomir Alexandrov og Kristen Røe. Rune Dalager sørger for lyd, og Knut Arne Fiske Pedersen for lys. 

øver6
øver7
øver8
øver9
øver11
øver13
øver14
øver15
øver16
øver17
øver19
øver20
øver21
øver22
øver23
øver24
øver25
øver26
øver27
øver29
øver30