Ingrid 2_1024x768

Bygger'n-åpning hos Rindalshytter

I dag åpnet Rindalshytter sin Bygger'n-butikk med kakefest i de flotte, lyse og trivelige lokalene i Bjergen industriområde. Her blir Ingrid Røen Halle å treffe. - Vi har gått inn i ei ny kjede med ny profil og vil ha fokus både på hytter og hus framover. Hyttebutikken er ikke glømt, men det som skal inn i hytter og hus har blitt meir likt. Derfor er vi svært glade for å få Bygger'n med på laget.

Det sa daglig leder Per Jarle Eide i Rindalshytter, da den nye Bygger'n-butikken på 280 kvadratmeter åpnet i dag. Rindalshytter har investert 2 millioner kroner får å få butikken på plass. Og Rindalshytter satser: Budsjettet i år er på 16 millioner kroner når det gjelder butikken, mot 12 i fjor.

Butikksatsing i mange år
Per Jarle Eide summerte opp butikksatsinga hos Rindalshytter, som så smått starta midt på 1980-tallet på kontoret. - Byggvareutsalg og listelager ble delt ei stund, før Hyttebutikken kom. Den tok vi over etter Letthus og den er med oss videre, men nå er profilen Bygger'n og et reint byggvareutsalg. Det passa godt for oss - lite juggel, reine varer, fra maling, skruer og spiker, ja til alt i byggvarer, sa han.

- Samtidig er staben den samme. I Bygger'n Rindal vil du treffe Ingrid Røen Halle og Nils Heggem, fortalte Eide. Ingrid har vært ved Rindalshytter i over 20 år og nå forlater ho sentralbordet og blir ansiktet utad i butikken. Det gleder ho seg til. - Det blir ei stor forandring, men det skal bli godt å røre på seg og ikke sitte framfor skjermen i en kontorstol heile dagen, sier ho.

Lokalt næringsliv
Eide nemnte de som har stått bak nybygget til Bygger'n: Rindal Maskin, Vibo, El-Co, EBT, A. Kvam, Tørset Malerservice og Surnadal Varme og Sanitær. Tømrerarbeidet har Rindalshytter stått bak sjøl. Alle er medlemmer av Trollheimsporten og Rindalshytter med Bygger'n finner du her. Kanskje du ønsker å bli medlem - klikk her. Du finner alle medlemmene på Trollheimsporten her.

Fleire ting er i ferd med å komme på plass for å gjøre det enklere og bedre for kundene, blant anna nytt telefonsystem, som vil gjøre det enklere å nå fram til Bygger'n Rindal. - Det har vært mange seine kvelder for å få alt i stand til åpninga, sa Nils Heggem. - Men det er slik det skal være. Vi har stort fokus på bedre service og i den sammenhengen har vi investert i en større lastebil med større kran. Samtidig fortsetter vi med hytteinventar og vi blir lørdagåpne mellom 09 og 13. Videre åpningstid er fra 07 til 1630 fra mandag til fredag.

Godt og gøttj det skjer noe
Ordfører John Ole Aspli syntes det var godt og gøttj at det skjer noe. - Jeg er glad for at det kommer fleire tilbud i bygda når det gjelder salg og handel. Det er sjelden vi må ut for å handle. Det må vi enkelte ganger - og det skal vi. Men dette er med på å utvide tilbudet til rindalingene og fleire også utom bygda, sa han og gratulerte med nybutikken fra Rindal kommune og ønska lykke til.

Mange var tilstede under åpninga i dag - både nabobedrifter, næringsliv som har hatt oppdrag og ellers mange interesserte. Hege Gåsvand og gründer Emil Gåsvand (over til høyre) var også på plass og gledet seg over den nye tilveksten til Rindalshytter.

Nedenfor ser du mange bilder fra åpninga av den nye Bygger'n-butikken til Rindalshytter i dag. Klikk på dem og få dem større - klikk igjen på bildesidene og sjå dem i en bildeserie:

 

 

Ingris 1_1024x768
Ingrid Røen Halle fra sentralbord til Bygger'n.
Magne Ola Nils Elmer_1024x768
Magne Bjørnstad, Ola Børset, Nils Heggem og Elmer Talgø under åpninga.
PJE og Nils_1024x768
Per Jarle Eide og Nils Heggem sto for den offisielle åpninga.
Aspli_1024x768
Ordfører John Ole Aspli gratulerte.
Nils Ingrid_1024x768
Ingrid Røen Halle og Nils Heggem ønsker velkommen.
Hege Emil_1024x768
Hege Gåsvand og Emil Gåsvand.