Øverbøggrevy_450x338

Hvorfor har det ikke blitt laget revy i Sagatun før?

Øving på Øverbøggrevy og intervju

Øvingen til "Øverbøggrevyen" den 27.desember er i full gang, og de (selvutnevnt) "veldig lokale" aktørene har intervjuet seg selv og havnet på Trollheimsporten! Her forteller de hvorfor det ikke har vært noen revy på Sagatun før, bakgrunnen for revyen og hvordan billettsalget har gått. Det kan allerede i ingressen røpes at billettsalget har gått så godt at det bare er igjen billetter til dagforestillingen!

 

Hva er opphavet for denne revyen?
Jo, som vi har sagt tidligere har både Todalen og Bøfjorden gode tradisjoner med å sette opp revy og kabaret. Så hvorfor i alle dager skulle ikke vi i Øverbygda også få til noe sprell? Når man vet at Sagatun blei laga i 1899 å det ikke ennå har vært oppsatt en revy der, så tenkte vi at det jammen var på tide.

Ja hvorfor har dere ikke satt opp noen revy før?
Jo vi har hatt skrivemøter helt siden oppstarten i 1899 men vi ble ikke fornøyde før i år.

Har dere øvet lenge på revyen?
Vi begynte så smått å skrive før sommerferien, men siden alle sammen er studenter og studerer på forskjellige plasser. Så har vi virkelig hatt nødt til å gå i oss selv å tatt ansvar for eiga læring, er det ikke det de kaller det?

Hvordan har dere egentlig fått tid til dette da midt i eksamenstiden og førjulsstriden?
Alle har hatt nødt til å ta en for laget, men det er overraskende hvor godt alle har lært seg tekst og regi innimellom eksamensslagene.

Hvordan har det gått med bilettsalget da, og er det biletter igjen for de som ikke har bestilt?
Bilettsalget har gått over all forventning. En utsolgt kveldsforestilling med 130 påmeldte er jo helt vilt. Men på dagforestillingen er det ennå ledige plasser. Så hvis dere ikke vil gå glipp av litt øverbygghumor så må du møte opp på trappa på Sagatun og kjøpe biletter. Dagforestillinga starter klokken 15.00, så vær der i god tid. Velkommen så mye til årets happening i Øverbyggda!!