IMG_9175

Juleavslutning for Øye barneskule

Fredag var siste skoledag dette kalenderåret for barna på Øye. I den anledning hadde alle 7 trinnene øvd inn flere nummer som de satte sammen til en flott forestilling for å få julestemningen ordentlig på plass før jul.


Elevene fremførte både sang og dans. 1. klasse var først ut, og sjarmerte alle i senk. Videre fortsatte resten av skolen å imponere. Flere danser var selvkoreograferte av elevene selv, og innlevelsen var det slettes ikke noe å si på. Julesangene fremførte de også med stort engasjement. I tillegg gjorde 6. klasse noe litt utenom det vanlige - alle elevene på trinnet fremførte den populære "Cup Song" fra den amerikanske filmen "Pitch Perfect", og det er ikke bare bare å få synkront når man er en gjeng med så mange elever! Se video av fremførelsen nederst i innlegget.


Etter alle var ferdige på scenen, fortalte alle i elevrådet hvilke ønsker og mål de hadde for Øye skule. Det var stor enighet om at alle skal få være med på leken, man skal sørge for at andre har det bra på skolen, og man skal gjøre hverandre god. - Tusen takk for en kjempeoppvisning! Dette blir jo bare bedre og bedre for hvert år. Jeg er stolte av dere, både elever og kollegaer, og dere viser at dette er en tradisjon vi absolutt må holde fram med, avslutter rektor Odd Arild Sande. 


 

6. klasse fremfører
IMG_9157
1. klasse sjarmerer...
IMG_9164
... 2. klasse også!
IMG_9166
Flinke konferansierer fra 7. klasse!
IMG_9175
3. klassingene sang Musevisa for full hals!
IMG_9185
4. klasse bidro med dans.
IMG_9187
4. klasse bidro med dans...
IMG_9197
... og flott sang!
IMG_9202
5. klasse fremførte et nummer fra sin egen julemusikal
IMG_9205
Egenkoreografert dans fra 7. klasse.
IMG_9212
Egenkoreografert dans fra 7. klasse.
IMG_9224
IMG_9225
Rektor Odd Arild Sande takker for en flott oppvisning.