Mandag
Mandag Delvis skyet
11°
Delvis skyet
Flau vind
Tirsdag
Tirsdag Lettskyet
12°
Lettskyet
Flau vind

Lover gapskratt på HÆSTlatter

Kreativt Forum inviterer til HÆSTlatter i Gla`laksen på Thon Hotel Surnadal 16. og 17. november. Gjengen bak revyen lover gapskratt og byr på parodier, realityshow og kjærleik og hugleik på ruppe. 

De som skal sørge for at lattermusklene får trimmet seg er Tove Merete Schei, Camilla Hyttebakk, Line Indergård, Tove Sundli, Eirik Nordvik og Einhild Johannessen. I tillegg kommer Arne og Lars Landsem fra Rindal som gjesteartister, og vil bidra med både revy og sanginnslag. 

hæstlatter 2018 alle_690x465.jpg
Camilla Hyttebakk, Einhild Johannessen, Line Indergård, Eirik Nordvik, Tove Merete Schei og Tove Sundli gleder seg til HÆSTlatter

Leder i Kreativt Forum, Tove Merete Schei, lover at alle som tar turen på HÆSTlatter skal få en morsom kveld.

- Vi kan avsløre at vi har innslag om både kommunesammenslåing, lobbybar, realityshow og ei viss dame med fornavn på D, sier Schei.

Schei og Sundli kan også avsløre at damene på Hektisk etat har gått over til pensjonisttilværelsen. Nå er det mer fokus på hektiske vikarer, som er særlig opptatt av match.com. 

I tillegg til egenskrevne tekster har de fått låne innslag som tidligere er fremført på Revyfestivalen på Høylandet og Humorfestivalen på Hemne. 

HÆSTlatter har premiere fredag 16. november, og har ny forestilling lørdag kveld. Billetter kan kjøpes på Notabene, på Surnadal kulturhus (ikke elektonisk bestilling) eller via nettsiden hæstlatter.no. I samarbeid med Thon Hotel Surnadal er det mulig å kjøpe seg en matbit før forestillingen. 

einhild johannessen eirik nordvik.jpg
Debutanter: Eirik Nordvik og Einhild Johannessen deltar på HÆSTlatter for første gang