DSC_0041

Stor suksess med Åpen gård

Søndag arrangerte Bondelaget Åpen gård i Fugelsøya i Øvre Surnadal. Det viste seg å være veldig populært. Flere konkurranser og aktiviteter sto på programmet, og det var mulighet for å få kjøpt middag og kaffe.

Åpen gård var denne gangen et samarbeid mellom Rindal Bondelag og Surnadal Bondelag. 

- Vi er veldig heldige med været, det er bra tilsig med folk, og det ser ut som de koser seg, sier Ragna Marie Mauset, som er leder i Surnadal Bondelag, 

DSC_0036.jpg

Alle aktivitetene på Åpen gård er gratis, slik at alle har mulighet til å delta. Arrangørene hadde derfor ikke regnskap med hvor mange som var innom, men det var helt tydelig et svært populært arrangement, særlig for småbarnsfamilier.

Fjøset var åpent, slik at de som ville kunne ta turen innom og hilse på kalver og ungdyr. Ute var det det sauer og geiter, kalver og mini-hest.

DSC_0075.jpg

DSC_0080.jpg

DSC_0088.jpg

Alle som ville kunne bli med på natursti, og det var mulighet for å konkurrere i sverdsnuing på motorsag. Mange av de minste testa ut trøtraktorene i redskapshuset.

DSC_0038.jpg
Trøtraktorene var veldig populære.

DSC_0045.jpg
Lars Jacob Løset, Tore Mogset og Ola Stokke solgte grillmat. Fra Nortura, selvfølgelig!

DSC_0055.jpg
På Tine-standen ble det delt ut gratis smaksprøver av Selbu Blå salatost og laktoseredusert lettmelk med vanilje- og sjokoladesmak.

DSC_0060.jpg
Folk koste seg i det fine været.

DSC_0052.jpg
Berit Synøv Fugelsøy tok en runde med ei av hønene. Her er det Margrethe Svinvik som hilser på den.


Bondelagsleder Ragna Marie Mauset var veldig fornøyd med arrangementet.

- Vi vil rette en stor takk til Berit Synøv og Jo Fugelsøy, som har åpna opp gården for oss, avslutter hun.

DSC_0094.jpg
Yrede liv på Åpen gård.

Bildet øverst: Ragna Marie Mauset, Ingrid Stene og Liv Margith Aasen organiserte konkurranser og delte ut gratis reklame-effekter.