oppmuntring til russen 150520 innsendt av surnadal sanitetsforening

Surnadal sanitetsforening melder:

Delte ut oppmuntringsgave til russen

Representanter fra Surnadal sanitetsforening var i dag på plass ved Surnadal vidaregåande skole. Der delte de ut en liten oppmuntringsgave til russen i forbindelse med korona og redusert russefeiring.

Tekst og foto: Elinor Bolme, Surnadal sanitetsforening.

Norske Kvinners Sanitetsforening fikk rundt påsketider 40000 sjokolader fra Freia til å dele ut i lokalsamfunnene rundt om.  Disse fikk vi 1000 stykker av, som vi i forrige uke pakket til ulike formål, forteller Mette Helen Mikkelsen i foreningen.

– Noen av disse har vi delt ut til ansatte i ulike kommunale institusjoner, som hjemmetjeneste, barnehage, skoler og sykehjem, i tillegg til ambulanse og legevakt. Så kom vi på at kanskje russen også fortjente en liten oppmuntring for både å ha fått russetiden satt på vent og fått den til dels redusert. Dermed pakket vi sjokolade, sanitetsbuff og silikonarmbånd med Ja betyr ja-budskap på, som de nå får. 

– I tillegg har vi fått tak i Antibac, som de skal ha i alle 12 russebilene, som i løpet av ettermiddagen og en måned fremover blir å se i bymiljøet på Skei og ellers i kommunen. Her skal det sies at Europris Surnadal velvillig stilte opp som bidragsyter, og ikke minst lot oss få lov til å kjøpe et så stort kvantum, når det nå er litt restriksjoner på det. Boots Apotek bidro med engangshansker i tillegg.

Russepresident Hanna Svinvik og representanter fra alle de 12 bilene møtte opp for å ta i mot sanitetens lille oppmerksomhet, før de hastet videre for å ta på russedressene og forsøke seg på en så normal russefeiring som mulig.

– Vi setter stor pris på dette i denne spesielle tiden, seier russepresidenten på vegne av de rundt 70 russ på Surnadal vidaregåande skule.

image5.jpg

image4.jpg

image8.jpg

Surnadal sanitetsforening er medlem av Trollheimsporten.