Det blir Rindalsrenn!

Rindalsrennet søndag kommer til å gå som planlagt, melder rennleder Harald Solvik i IK Rindals-Troll til Trollheimsporten. Arrangøren får mange henvendelser og telefoner om det blir renn og om forholdene i løypa. - Det jobbes fortsatt med å kjøre på snø for at forholdene skal bli best mulig, sier han og garanterer renn. Siste kl 1300: Nå snør det lett! Og sjekk løypetraseen:

- Lørdag blir det ny dugnad og det vil derfor være vanskelig å prøve løypa før søndag. Det vil bli kjørt både med traktor, scooter og bil i løypetraseen opplyser han.
 
Knallhard såle av snø og is
Per i dag er det en knallhard såle av snø og is i heile traseen. Vi venter til seint lørdag kveld etter dugnaden med å frese opp og legge spor slik at dette skal feste seg best mulig i løpet av natta. Det blir en forholdsvis lett løype på 3 km i lysløypa rundt Igltjønna.
På grunn av snøforholdene kommer vi til å stenge løypa for all oppvarming etter at første starten går klokka 1100. 
 
Noen kuldegrader og snø
I dag (fredag) er det 6-7 grader minus og det meldes omtrent samme temperatur søndag. Det meldes også om litt snø i ettermiddag og kveld og vi får håpe dette slår til. I skrivende stund (klokka 13) faller det noen lette snøfnugg over rindalsbygda. For detaljer henvises til yr.no med været time for time i Rindal, sier rennleder Harald Solvik.
Oppdateringer om Rindalsrennet kommer også på heimesidene til arrangøren IK Rindals-Troll og her på Trollheimsporten.
Sjå løypetraseen rundt Igltjønna nederst:
Bård Magne Sande og Olav Løfald - to ildsjeler som sørger for at det blir Rindalsrenn søndag.
Fra løypa - Tjønna hvor snøen hentes i bakgrunnen.
Her ser vi fra løypa fredag.
 
Alle foto: Harald Solvik.
Løypetraseen for Rindalsrennet - rundt Igltjønna og opp Innleiet.