Driva Marte_1024x768

Drømmen som gikk i oppfyllelse

Hun var bare ei lita jente Marte Helgetun, da bestemora lærte henne å strikke. I dag må en nok beskrive strikkingen som en lidenskap. Hun blogger (Design by Marte Helgetun), driver nettbutikk og har gitt ut bok om strikking, skriver avisa Driva i et portrettintervju med Marte Helgetun i papiravisa i dag. Ho håper å gjøre "to rette og en vrang" til levebrød. - Noen ganger går faktisk drømmer i oppfyllelse, smiler hun.

"Marte Helgetun, ja. Alle som liker å strikke vet hvem hun er!" Den kommentaren blir Helgetun og hennes familie konfrontert med både titt og ofte. Fra folk i hele landet. Bloggen hun har opprettet - sjekk her - har utviklet seg til et reint eventyr. I høst ble lidenskapen for strikking og design også til ei bok. Som selger som varmt hvetebrød.

Design by Marte Helgetun er med i Trollheimsporten med link - bli med - alle sm er med her!

- Drømmen om å få gi ut bok om strikking har jeg hatt siden ungdomsskolen. Den har vært med meg hele vegen. Etter at boka kom ut var det ei venninne av meg som sa: "Se her Marte! Noen ganger går faktisk drømmer i oppfyllelse". Jeg greier nesten ikke å fortelle om det uten å begynne å grine, ler hun i portrettintervjuet med avisa Driva i dag 28. desember. Les alt i papirutgaven: