Molte ny

En liten nedgang for Trollheimsporten

Trollheimsporten merka i juli en liten nedgang i absolutt unike brukere - både i forhold til tidligere i år og i forhold til i fjor. Men fremdeles er besøket på nettstedet stabilt høyt og mange er innom. Trollheimsporten hadde nær 500 000 sidevisninger og 134 213 besøk i juli.
Trollheimsporten bruker Google Analytics for sine målinger månedsvis og i juli merker det populære nettstedet en liten nedgang i unike brukere. Da var det 21 281 - fortsatt svært mange! I juli i fjor var det 22 264, mens det har vært over 23 000 unike brukere i alle månedene hittil i år - mest i mai, da det ble satt rekord med 27 242. Sommer, ferie og litt mindre nysgjerrighet i forhold til i fjor, er blant forholdene som spiller inn.
Av målinger ellers var det 497 718 sidevisninger - altså nærmere en halv million - noe som er bra, men også en liten nedgang både i forhold til i fjor og tidligere i år. Av besøk var det 134 213, som også er en liten nedgang i forhold til tidligere i år, men en framgang i forhld til samme måned i fjor. Det er svært bra og positivt!
Trollheimsporten fører statistikk månedsvis og det kan du lese alt om på Nytt på Trollheimsporten.