simen-steinshamn-buskerud

En million i julegave

Hvor mange nuller er det i en million? Simen Steinshamn, utflytta rindaling som også har bodd i Surnadal, ble stående å måpe over lotterikupongen fra panteautomaten!

Du husker ve å trykke på rett knapp neste gang også? (Foto: Panto)

 

Onsdag skulle Simen Steinshamn rydde bilen før han og dama skulle kjøre fra Buskerud til familien i Rindal på julebesøk. Det var en del tomflasker som han putta i panteautomaten på Kiwi Åmot i Modum.

 

Siden det var mye folk i butikken, trykte han på lotteriknappen i stedet for å ta ut panten på kr. 41,50. Det viste seg å bli ei god investering.

 

Automaten romsterte vel og lenge før det kom ut ei lang papirremse, forteller han til Trollheimsporten, "Gratulerer", stod det, og så et tall med mange nuller, førstereaksjon: Panikk!

 

1 000 000 kr. ble gevinsten!

 

Simen forteller at han er ute i permisjon fra jobben på en papirfabrikk, bor i en liten sokkelleilighet og dama er gravid! Snakk om julegave!

 

Han fikk problem med å forklare både pappa og dama om gevinsten. Måtte sende bilde av bongen!

 

Det hører med til historia at han forteller oss at han allerede har kontakta banken sin, Rindal Sparebank, for å få økonomisk vegledning.

 

Trollheimsporten gratulerer!

 

Se intervju med millionæren her!

 

Det var Olav Thon personlig som etablerte pantelotteriet Panto, av omtanke for både miljø og veldedig arbeid. Tanken er at pantelotteriet vil bidra til at flere panter, og skape en varig inntektskilde for veldedige organisasjoner.

 

Det ble gjort stor stas på den nye millionæren, og flere aviser og TV-stasjoner har intervua han. (Foto: Kiwi - Facebook)