Åpning klippekaffe7

Endelig åpent igjen

Etter nesten 7 uker med stengte frisørsalonger landet rundt, var det mange lugger og mange ettervekster som var klare for en runde med både saks og farge. I et telefonintervju med Trollheimsporten, forteller frisør Tanja Heggem Grimsmo om hvordan det var å åpne dørene på Lerkebakken Klippekaffe igjen.

Smittevernkurs og strenge retningslinjer

I forkant av åpningen har Tanja gjennomført smittevernskurs på nett, og en total nedvasking og desinfisering av alle flater i den koselige klippekaffeen sin på Ytternesset i Bøfjorden. De strenge retningslinjene blir fulgt til punkt og prikke hos Tanja. Kaffeèn er ikke åpen enda, forteller hun, – det er ikke mulig så lenge situasjonen er som den er, sier Tanja. Hun forteller at hun har fullt opp med frisørsalongen sånn det er nå, og har uansett ikke kapasitet til noe mere enn frisering.

Godt å få hverdagen tilbake

Tanja forteller videre at kundene er glade for å få timer hos frisøren igjen, og selv synes hun det er godt å ha kundene tilbake og at det er veldig kjekt å treffe folk igjen!
 – Endelig har det blitt mere hverdag igjen, sier en glad og tydelig fornøyd Tanja.

Fulle lister, men færre kunder på en dag

Og det er en del ekstra arbeid som må til. Det må vaskes mellom hver kunde, alle flater og utstyr må desinfiseres, og hver kunde skal ha en ny kappe. Så det er forståelig at effektiviteten ikke blir som før, og at det er færre kunder som kan komme innom klippekaffeen i løpet av dagen. Tanja kan fortelle at fram til 17. mai er det nå fullt, og det fyller seg også godt opp i tiden etterpå, så trenger du å ta en klipp, eller noe annet før sommeren, er det nok lurt å bestille time snart!

Stor skaperglede

Tanja er en aktiv dame med mange jern i ilden, og at hun har en lidenskap for interiør og gamle gjenstander, er lett å se når man besøker Lerkebakken Klippekaffe. Hun viser en stor skaperglede og har et øye for unike detaljer i gamle og kjære gjenstander. Og det er det flere som har oppdaget, 8. Mai kommer det en reportasje i magasinet Lev Landlig om Nessastua, som ligger idyllisk til på eiendommen. Og litt senere, nærmere bestemt på ettersommeren, følger de opp med en reportasje om Lerkebakken.

IMG_4406.jpg

Inne.jpg