Ingress

Åpen hall i Rindalshuset

Et fint tilbud til de yngste

Den første søndagen i måneden arrangerer Rindal IL åpen hall i Rindalshuset for de yngste barna. Det blir lagt til rette for allsidig aktivitet og fri utfoldelse, og det er fritt fram for å komme og gå når man vil i de to timene hallen er åpen.

Denne søndagen var det 13 barn innom i løpet av den første timen i hallen. Mange hadde vært med på arrangementet før, og gledet seg til å leke i hallen igjen. 

- Det har vært litt varierende oppmøte, med mellom 5 og 20 barn, sier Lina Røen Negaard, som er en av de ansvarlige for Åpen hall i Rindalshuset.

Hun forteller at aldergrensen er senket til 3 år, siden det ikke er så mange aktivitetstilbud for de yngste barna. Og det har vært vellykket. Arrangementet er altså for barn fra 3 år til 2. klasse. Foreldrene er med og aktiviserer barna, og tar ansvar for dem. Arrangøren har ikke lagt opp til organisert aktivitet, så barna får bruke sin egen kreativitet til å utfolde seg.

Denne sesongen er det planlagt Åpen hall første søndag hver måned til og med april. Så vil man vurdere om tilbudet fortsetter neste høst. 

Lina Nergaard understreker at de ønsker at så mange som mulig benytter seg av tilbudet. Det blir mer moro jo flere som kommer.

DSC_0276.jpg

DSC_0295.jpg

DSC_0279.jpg

DSC_0289.jpg

DSC_0307.jpg

DSC_0313.jpg

DSC_0331.jpg

DSC_0342.jpg

DSC_0355.jpg

DSC_0360.jpg

Du kan følge Åpen hall på Facebook.