Feirer nye skilt i sentrum

Denne uka kom det opp skilt til Dalalåven Atelier i Rindal sentrum. Inga Dalsegg har mast litt på Staten vegvesen for å få dette til, og er veldig glad for at skiltet nå er på plass. Åse Børset har nylig fått skilt til sin bedrift Trialog på Øvre Dalen, så hun blir gjerne med på feiringa. 

Nytt skilt Åse og Inga.jpg

Inga Dalsegg forteller at hun søkte Statens vegvesen om skilt med teksten "Atelier" for et års tid siden. Hun var forberedt på at det ville ta litt tid. Men hun har fått dårlig med tilbakemeldinger gjennom prosessen, og hun sier selv at hun ikke er blant de mest tålmodige. Så hun har mast litt på Statens Vegvesen, både for å få vite litt om framgangen, og for å framskynde prosessen. Hun har også søkt om tilsvarende skilt i Bolme og Mjohølkrysset. Det har hun ikke fått innvilget så langt, men håper at det lar seg gjøre etter hvert.

Tirsdag la hun merke til at Statens vegvesen holdt på å sette opp et skilt i sentrum, og ble veldig glad da hun så at det var skiltet til atelieret som kom opp. Nytt skilt er grunn til feiring, synes Inga. Onsdag morgen tar hun kontakt med sin gode bedriftsnabo Åse Børset. Åse har nylig fått opp skilt til sitt nye firma Trialog på veggen på Øvre Dalen.

Feiringen tar de på sparket. Inga ordner med smellbongbonger, og Åse kjøper inn lys og kokosboller. På en ellers litt grå og vanlig oktobermorgen er det fint å ta morgenteen utendørs og feire at det blir enklere for kunder og besøkende å finne fram.

Skilt Trialog.jpg
Inga og Åse smeller smellbongbonger, og leser visdomdord, under Trialog-skiltet på Øvre Dalen.

Inga Dalsegg og Åse Børset.jpg
Her feires det med kokosboller og geletopper. Åse fant en krone med Halloween-farge i smellbongbongen. 
 

- Neste torsdag kommer det folk både fra Trondheim og Orkanger på gresskarlyktkurs, og nå blir det enklere for dem å finne fram, sier en strålende fornøyd Inga Dalsegg.