cross innsendt

Flere lokale til start i Midt-Norsk Mesterskap i motocross

Surnadal Motocrossklubb stilte i helga med seks kjørere til første runde av Midt-Norsk Mesterskap i Haltdalen. Det endte med flere pallplaseringer.

Bilde: Arkivbilde

Råg Rindal stilte til start i klassen MX2, og vant suverent i alle tre heat, og gikk av med den sammenlagte førsteplassen.
Håkon Kvammen Sæter stilte også til start i samme klasse, og endte på en sterk tredjeplass.

I breddeklassen stilte Jens Otnes Madsen og Andreas Bolme til start. Madsen leverte tre sterke heat, og vant klassen 20-29 år. Bolme gjorde også solide løp, og endte på tredjeplass sammenlagt i klassen 16-19 år. En god prestasjon fra en som først startet å kjøre konkurranser forrige sesong.

I klassen MX junior endte Aleksander Rognskog på tredjeplass sammenlagt, etter å ha kjørt inn til to fjerdeplasser og en førsteplass i sine heat.

I samme klasse deltok også Oliver Monsøy Ervik, som leverte tre solide løp.