Leangen 200620

Flere lokale til start på Leangen

Lørdag var det rikstotoløp på Leangen, og denne gangen var det publikum til stede for første gang siden korona kom for fullt. Det var endel begrensninger på antallet publikum. To rindalshester var til start i rikstotoløp, der det er høyere premier enn i vanlige løp.

Først ute var Magic of joy, som for første gang var ute over lang distanse, 2600 meter. Den gikk et fint løp, tok teten og slapp siden teten til den som vant løpet. Magic of joy hang med fint, og endte på 4. plass på km.tid 1,16,4. Arve Sjoner var som vanlig stødig kusk. og eier og trener er Irene Løfaldli.

Irene hadde også Danny Delight til start. Den møtte veldig hard motstand, flere tilreisende søringer til start. Var minst spilt av samtlige. Men Danny gjør alltid sitt beste, og det ble 6. plass til stor jubel fra kretsen rundt hesten. Km. tid 1,15,3.

En tredje rindalshest stilte også til start, Spang Anna til Stall Sirius og Einar Mogset. Det var dens første start i toto-løp. Det vart ikke premie denne gang, men det kommer flere løp.
Solan Borken til Ola Sylte Heggset starta i prøveløp,og den ble godkjent og klar for start. Inge Melby kjørte, og tida ble 1,41,0.


Se løpene og komplette resultater på www.rikstoto,no


Tekst: Mads Løfaldli
Bilde: Skjermdump fra www.rikstoto.no