Hilde K

Flott start for nyåpnet frisørsalong

For et par uker siden åpnet Betongfabrikken frisør på Syltbakken i Surnadal, og damen bak det hele – ei sprudlende dame ved navn Hilde K. Betten – kunne ikke vært stoltere.


– Jeg har vært veldig heldig med en god start. Jeg har hatt veldig mye å gjøre siden dag én, forteller den blide salongeieren.


Selv om Betten er nyoppstartet her i distriktet, har hun med seg lang og verdifull erfaring i bagasjen. Når det gjelder utdanning har hun fullført vanlig frisørlinje i tillegg til fire ytterligere år med frisørutdannelse, samt mange kurs og fullført mesterbrev.  Hun har blant annet jobbet både i frisørkjeden På Håret i Oslo, og drevet selvstendig i 8 år på Bygdøy alle. Totalt strekker hennes frisørkarriere seg over hele 24 år.


Vi, som mange andre, er selvfølgelig nysgjerrig på hva som driver en godt etablert dame fra store Oslo til lille Surnadal. Hun forteller at å flytte hit er noe hun lenge har drømt om – og ønsket ble ikke noe mindre da ektemannen Jan-Inge Betten arvet et småbruk i Betna.
 

Hilde K. Betten.png


– Etter min mening er Nordmøre det vakreste stedet i verden. Her møter man all den vakre naturen, fjord og fjell så snart man setter foten utenfor døra, forteller Betten. Da ektemannen fikk muligheten til å inngå et godt samarbeid med Guro Eli Ramsøy for å danne Trafikkskolen i Surnadal, hadde nok paret gått tom for grunner til å ikke flytte – og dette angrer de nok ikke på i dag. – Velkomsten vi har fått her har vært så god, menneskene er så trivelige, fortsetter en smilende Hilde.


Salongen befinner seg midt i bygda – nærmere bestemt på Syltbakken, eller kjelleren på VIBO (ved PipeLife). Lokalet deler hun med Trafikkskolen i Surnadal, og fra frisørstolen har man god utsikt utover den fine bygda. Hun avslører at dette var en av hovedgrunnene til at hun ønsket å legge salongen hit. – Dette skal være et sted man kan komme og slappe helt av, vekk fra stresset i sentrum. Man kan sette seg ned med en god kopp kaffe og koble ut fra hverdagens kjas og mas, forteller hun.
 

IMG_9111.png
 

Per dags dato er Betten eneste frisør i salongen, men er mer enn åpen til et samarbeid med én eller flere. Betten er veldig opptatt av selvstendigheten og friheten som kommer med den, og dermed er det veldig viktig for henne å understreke at man i tilfellet vil være sin egen herre. Her får man komme og gå som man vil, forteller hun. – Dersom noen er interessert i å jobbe selvstendig men samtidig ønsker et trivelig arbeidsmiljø med flere frisører, så ta mer enn gjerne kontakt, forteller den engasjerte frisørdamen.
 

På bakgrunn av sin lange erfaring og gode serviceinnstilling er Hilde behjelpelig med hva det måtte være. Kommer man plutselig på at man skulle ha stusset luggen litt, er det bare å komme innom. Ønsker man brudestyling (hår og makeup), gleder hun seg til å vise frem den vakreste siden ved deg.  Passer det best for deg å ta klippen før jobb klokken 07.00 eller etter alle ærendene klokken 20.00, så stiller hun opp. Hun begrunner dette med at hun elsker jobben sin, og gleder seg hver eneste dag.


Prisene ligger omtrent på samme nivå som de andre salongene i bygda: 600 for klipp + vask + føn, og 400 for herreklipp. For timebestilling, ta kontakt på tlf. 71 66 20 00, e-post hkbetten@gmail.com, eller stikk innom salongen på Syltbakken mellom kl. 9.00-16.00.
 

IMG_9126.png