olavabelhåkon ingr

Surnadal IL Langrenn melder:

Flott start på sesongen

Flere av våre løpere har vært i aktivitet i helga, og de har fått en god start på sesongen. I helga markerte de seg under Strindheimrennet, Lånkerennet og NC-kombinert

Tekst: Surnadal IL Langrenn
Ingressfoto: Olav Fugelsøy (t.v.), Abel Sæterbø Raaen og Håkon Bøklep.
Alle foto: Odd Rune Einmo, Frode Hågen Raaen og John Bjarne Gujord

Søndag ble det tradisjonsrike Strindheimrennet arrangert under flotte vinterforhold på Selbuskogen. Vi hadde fire utøvere på startstreken, og alle gjorde de en meget sterkt innsats. Fellesstart i fri teknikk stod på programmet. Malin Einmo gikk et meget godt løp i klassen Kvinner 19/20, og endte på 2.plass. Klassen startet samtidig med Kvinner senior, og Malin ble totalt sett nr. 4 av alle (17 deltakere).

Ett flott løp der hun endte på plassen bak storesøster Alise, bare sekundet bak. Abel Sæterbø Raaen gikk helt til topps i klassen gutter 14 år, og fikk også med seg Olav Fugelsøy inn til sterk 3.plass. Denne klassen telte hele 35 startende i dag, I klassen gutter 13 år endte Håkon Bøklep på en flott 4.plass, bare noen få sekunder bak tredjeplassen (15 deltakere).

Verdt å merke seg er også at surnadalingene som går for Strindheim også gjorde sine saker meget bra, med seier til Kristoffer Berset og 2.plass til Alise Einmo, samt 4. og 5.plass til Berit og Ragnhild Mogstad.

Johannes Gujord har også vært i aksjon i helga. Han har i deltatt i Norgescup klasse B for senior (både junior og senior). Det har vært hopping i K-90 i Granåsen, og det har blitt gått både 5km og 10km langrenn. Lørdag gikk han inn til en 16.plass (21 deltakere), mens han på søndag gikk inn til en meget god 11. plass (23 deltakere). Dette lover godt for den videre sesongen i kombinert for Johannes.

Lørdag ble Lånkerennet arrangert også på Selbuskogen. Her deltok tre løpere fra Surnadal IL. Jonas Aasbø gikk inn til en 6.plass i Herrer senior (18 deltakere), mens Njaal Lundamo Aakvik ble nr. 5 i Herrer 18 år (17 deltakere). Jøri Vatten fikk en flott 2.plass i Kvinner 18 år (4 deltakere).

Det er artig å se at våre løpere hevder seg godt i en sterk skikrets.