mfk framside cropped steinar

Se stor bildeserie fra kampen!

Fotballfest tross stortap

Surnadal tapte hele 0 - 9 mot Molde i 1.runde i cupen, men likevel var det ingen sure miner å se etter kampslutt. Surnadals 17 år gamle keeper, Steinar Bæverfjord Ranheim, var kampens beste spiller og kunne smile bredt sammen med MFKs Magne Hoseth og Pape Pate Diouf.

Tippeligalaget Molde hadde som forventet ingen problemer med å overkjøre 4.divisjonslaget til Surnadal, men det skulle ta 20 minutter før romsdalingene klarte å sette den første ballen bak en god Bæverfjord Ranheim.

Det  var ungguttenes kveld på Syltøran stadion, for sammen med surnadalskeeperen var det 16 år gamle Sander Svendsen som stjal showet. Svendsen scoret kampens første mål, og satte inn ytterligere to etter pause. Pape Pate Diouf sørget for at MFK kunne gå til pause med ledelse 2 - 0 etter scoring i det 39.minutt.

Etter hvilen kom klasseforskjellen tydelig frem, og Surnadal fikk knapt låne ballen. MFK scoret jevnt og trutt gjennom andreomgangen, og stoppet ikke før lystavla viste 0 - 9. Målene etter pause ble scoret av Diouf (3), Agnaldo, Svendsen (2) og Hollingen.

Keeper Steinar Bæverfjord Ranheim vartet opp med mange gode redninger, og fikk velfortjent rosende ord fra med- og motspillere etter kampen. Hovedpersonen tok rosen med fatning, men innrømmet at cupkampen var en stor opplevelse - Selv om vi ble overkjørt, var det helt utrolig artig å få oppleve dette. Det er i tillegg lærerikt og interessant å kjenne nivåforskjellen på kloss hold, smiler keepertalentet som hadde en travel dag på jobben.

793 betalende tilskuere koste seg i vårsola på Syltøran stadion. Teller man med alle frivillige,pressen og barn under 12 år, var det godt over 900 tilskuere på cupkampen.

Kampfakta Surnadal - Molde  0 - 9 ( 0 - 2)