rt cup olav knut tore_550x757

Se stor bildeserie fra Rindals-Cup

Fotballglede på Trollbanen

Hundrevis av barn var i aksjon på Trollbanen under Rindals-Cup søndag 9.september. Dagen startet både våt og kald, men været ble betraktelig bedre utover ettermiddagen. På banen var det likevel bare blide ansikter å se, uansett vær og spilleforhold! Olav Gjerstad Lindvåg (9) fra Surnadal, og Knut Tore Kvande (6) fra Søya likte seg godt på cup - Det viktigste er å ha det "gøitt", sier en fornuftig Gjerstad Lindvåg.

Hele 79 kamper ble spilt på Trollbanen søndag, og arrangementet virket til å gå knirkefritt. Små og store koste seg både på og utenfor banen, og mot slutten av dagen fikk vi også se et glimt av sol! To spillere som var blide som ei sol, var Olav Gjerstad Lindvåg og Knut Tore Kvande. Olav spiller på Surnadal G9, og Knut Tore på Søyas knøttelag.
- Jeg har spilt cup før ja, og en gang vant vi alle kampene. I dag har vi vunnet to og tapt èn, men da har vi spilt mot de som er myyyye større enn oss. Heldigvis har vi en som er "stængod" på laget vårt, sier en opplagt Knut Tore. - Det artigste er å score mål og få stå som keeper. Jeg scoret nesten ett mål i dag. Det var veldig nære på, asså, fortsetter Kvande. Olav Gjerstad Lindvåg er enig i at det er artig på cup - Det er artig å vinne, men det viktigste er å ha det "gøitt". Vi har både vunnet og tapt kamper i dag, og jeg spiller litt overalt på banen. Jeg var også veldig nære å score ett mål i dag, sier Olav som har deltatt på mange turneringer tidligere.

Klikk bildene større

Se alle resultater fra Rindals-Cup 2012 her

rt cup olav knut tore
Olav Gjerstad Lindvåg og Knut Tore Kvande
rt cup lag g8
Jørgen Moen, Niklas Løset, Oddvar Børset, Ole Martin Langø og Daniel Ranheim
rt cup lagbilde
Surnadal knøtte 1
rt cup1
rt cup10
rt cup11
rt cup12
rt cup2
rt cup3
rt cup4
rt cup5
rt cup6
rt cup7
rt cup8
rt cup9