ingress

Fullsatt Sagatun

Søndag 11. desember var det klart for Øverbøgdarevyen’s barneteater i Sagatun Grendahus. Sagatun var helt fullsatt, og over 50 barn og voksne var i aksjon i løpet av revyen. «Jakten på det perfekte juletre» var en stor suksess og endte med stående applaus.

Istedenfor Øverbøgdrevyen ble et barneteater satt opp i stedet av teaterlaget. Barneteateret ble kombinert med Luciafesten på Sagatun. «Jakten på det perfekte juletre» er skrevet av Gøran Bolme og Kristian Nerland og teateret tar oss med på en runde rundt grenda. Barna treffer på flere kjente lokale helter på sin tur rundt grenda.

DSC_0393.JPG

Mo skolekorps.

Tormod og Mo skolekorps deltok også under forestillingen, og gjorde teateret komplett.

-Det er veldig mange dyktige unger som stod på scenen i dag, og damene, Mira Sæther, Helga Moen Rodal, Øyunn Aune, Anne Marie Moen og Berit Synøv Fugelsøy, som holdt styr på ungene fortjener også skryt, smiler Gøran Bolme.

Gøran Bolme slapp også singel i dag, og sangen var også med i teateret. «Jul i Dønnem bedehus» ble til singel ved hjelp av Dreamfarm Studio.
Frank sPoon Botten har Arrangert, og produsert + spiller Bass og Gitar. Rolf Paulsen spiller Piano Olav Nergård Tørset spiller Trommer . Linda Botten, Alva Lisa og Frank sPoon Botten korer.  Nå kan man finne på singelen på Spotify og og på YouTube. Singelen kan man også få kjøpt om CD.

-Veldig rørende at hele bygda vil være med på dette. Tusen hjertelig takk til hele Øvre Surnadal. Og takk til Dreamfarm Linda og Frank, takker Bolme på scenen etter revyen.

 

«Jakten på det perfekte juletre» blir ikke det siste barneteateret satt opp i Øvre Surnadal.

DSC_0413.JPGDSC_0400.JPG

DSC_0382.JPG