Annkristin1

Fysisk aktivitet hele livet

Daglig leder Ann Kristin N. Bruset og Surnadal Velværesenter markerer Verdens aktivitetsdag 10.mai klokka 12.00 med senior-pilates og informasjon om treningsøvelser.

Trening er som kjent ferskvare, det gjelder uansett alder. Derfor er det aldri for sent å starte treninga.

Mange eldre er spreke, men altfor mange er for lite aktive og reduseres fysisk og sosialt. Derfor oppfordrer Surnadal Velværesenter spesielt de som allerede er i aktivitet til å dra med seg de som ikke er det.

10.mai slås det et slag for fysisk aktivitet livet ut. Surnadal Velværesenter markerer Verdens aktivitetsdag med senior-pilates klokka 12.00, og tilbyr alle gjestene oppskåret frukt og nøtter, samt litt enkel informasjon for treningsøvelser for de eldre. Samtidig oppfordrer de alle spreke eldre til å ta med seg andre på trening!

Også Surnadal kommune gjennom folkehelsekoordinatoren inviterer eldre og andre interesserte til ei markering. Det skjer fra klokka 13.00 på sjukeheimen, og starter med at fysioterapeut og leder for rehabiliteringsavdelinga, Trine K Glåmen, holder innlegg om eldre og aktivitet. 

Neste post på programmet er Ann Helen Gjerdevik og Siri Vullum informasjon om "Helhetlig pasientforløp i eget hjem", forebygging og aktivitet i et prosjekt som heimesjukepleia er deltaker i. Etterpå blir det visning av hjelpemidler av ergoterapeut Siri Heggem, fulgt av lett servering før det hele avsluttes klokka 14.00 med stavgangtur rundt Røssmoen. Trine K Glåmen demonstrerer stavteknikk og øvelser en kan legge inn i stavgangturen.

Både Surnadal Velværesenter og Surnadal kommune er medlem av Trollheimsporten. Ønsker du å delta i Trollheimsporten med din bedrift eller din næringsvirksomhet? Klikk her for å bli medlem. Eller er du medlem av en organisasjon eller et lag eller lignende som har sin virksomhet i Rindal eller Surnadal? Benytt da sjansen til å markedsføre virksomheten gjennom Trollheimsporten! Bli medlem!