Gau "Gaukveld" i Rindalshuset

Gau "Gaukveld" i Rindalshuset
(30.6.) Rindal Revy- og teaterlag holdt hva de lovte når de lørdag kveld inviterte til Gaukveld i Rindalshuset.
Det vart "æn gau kveld" - med både nye og gamle revynummer på programmet. Publikumstilstrømningen var stor - klokken åtte var det lang kø utenfor Rindalshuset, og før kvelden var omme hadde 360 personer løst billett. Latteren satt løst i salen, og vi fikk servert en rekke gamle, gode revynummer som Viagra, Fire fine filliala, Brøllåpsnatta, Kirkens menn og ikke minst de to karene som interesserte seg for hekking på Tjønna. God var også en betuttet Magne Lillegård som angret på sitt valg av instrument (bildet). Gjømt bak trommene var det ikke alltid like enkelt å oppnå suksess.
God hjelp til å lage stemning fikk revygjengen fra de tre surndalingen som gjorde gjesteopptreden i Rindalshuset: Øyvind Holte, Jonse Settem og Holger Skei. De to sistnevnte bidro blant annet med visa "Det e langsamt e Rindala no", mens Øyvind Holte skapte mye latter i salen med sine betraktninger om mangt. Bl.a. ei alternativ forening til "Langbambussens venner " - for de som ikke som ikke hadde så langt utstyr...
Etter at revyfolket hadde gjort sitt fra scenen, var det Taxi Boys som sørget for at stemninga i Rindalshuset holdt seg høy utover kvelden.
Med slik suksess håper vi at dette blir en årlig tradisjon!!!