pårørendeforeninga jula 12_1024x768

Gladmelding fra Vinmonopolet

Gaveutdeling hos Pårørendeforeninga for Surnadal Sjukeheim

I dag var deler av styret i Pårørendeforeninga for Surnadal Sjukeheim på sjukeheimen med gaver til alle pasientene og blomster til alle oppholdsrom. Jenny Nordheim og Oddny Hoem takket på vegne av sjukeheimen - og Liv Botten i Pårørendeforeninga fikk ei gladmelding mens ho skreiv meldinga til Trollheimsporten - sjekk denne:

 

 

På bildet: Bak fra venstre Marit Foss og Borghild Husby Kvande. Foran Jenny Nordheim og Oddny Hoem.

Jenny og Oddny sier at de setter stor pris på det arbeidet som Pårørendeforeninga gjør gjennom året, det være seg underholdning/dans en gang for måneden eller alle økonomiske bidrag som blir ytt gjennom året.

Mange bidrag i 2012
I 2012 har Pårørendeforeninga bidratt med masse innkjøp, vi nevner noen: Slynger for fysioterapi, stabelstoler til dagsenteret, bidrag for bygging av paviljong, støtte til utflukter, kuledyne for å berolige personer med demens, flere hjulsett for å feste på stoler, flere lesebord for pasientrom, påskeblomster til alle avdelinger, blomster og beplantning ute til 17. mai, bidrag til kurs i demensomsorg for ansatte, god drikke fra polet til helgakosen, juleblomster til alle avdelinger, julegaver til alle beboerne og store godisposer til alle avdelinger annenhver helg.

Pårørendeforeninga oppfordrer stadig avdelingslederne om å komme med ønsker og å melde fra om behov, og det er vel ingen som har fått avslag så langt. Ennå har vi penger på bok og stadig vekk er det tilsig på kontoen,

Styret i Pårørendeforeninga benytter anledningen til å takke for alle bidrag gjennom året og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år !

 

GLADMELDING
Mens dette skrives kommer en telefon fra Vinmonopolet: En anonym giver har betalt for 12 flasker vin som Pårørendeforeninga skal overrekke til beboerne ved Sjukeheimen til jul!! Tusen takk til giveren som sier at han setter stor pris på det arbeidet Pårørendeforeninga gjør!

 

Pårørendeforeninga for Surnadal Sjukeheim er med i Trollheimsporten med informasjonsside - bli med - alle som er med her!