Gaveutdeling på sykehjemmet

Pårørendeforeninga for Surnadal Sjukeheim og Surnadal Demensforening og Helselag bidrar også i år med gaver til sykehjemmet, og mandag fortalte de hva de har bidratt med i løpet av 2017.

Pårørendeforeninga bruker midlene de fikk inn fra TV-aksjonen i 2013, ca. 35 - 40 000,-. Pengene har gått til turer rundt omkring i bygda, hyggetreff, diverse innkjøp til både sansehagen, spa-avdelinga og den planlagte kafè-drifta på sykehjemmet, tur til Savalen, og 4 gitarer.

- Årets julegave er en Smart-TV til demensavdelinga, forteller Liv Botten fra Surnadal Demensforening og Helselag. 

Pårørendeforeninga har mottatt minnegaver fra gravferder, totalt ca. 60 000,-.

- Pengene har gått til sosiale tiltak som turer, i tillegg til at vi hver 14. dag kjøper inn snacks til beboerne ved sykehjemmet. Vi har også bidratt med 20 000,- til spa-avdelingen, forteller Olav Joli, kasserer i Pårørendeforeninga. 

Sammen har de to foreningene kjøpt inn julegaver til alle beboerne ved sykehjemmet, i tillegg til 10 eksemplar av "Jul på Nordmøre" som skal fordeles på avdelingene.

Irene Bolme, leder i Pårørendeforeninga, hadde også med seg blomster til kjøkkenet ved sykehjemmet. 

- De lager så god mat til alle her, og vi er så fornøyd med kjøkkengjengen at de fortjener litt ekstra oppmerksomhet, sier Bolme. 

Surnadal Demensforening og Helselag og Pårørendeforeninga ønsker å takke for bidrag fra Surnadal Sparebank og Gjensidige Surnadal, samt alle andre bedrifter som har bidratt. 

Gaveutdeling.jpg
Stående fra venstre: Konstituert enhetsleder ved Surnadal Sjukeheim, Jenny Norheim, Olav Joli, Borghild Husby Kvande. 
Sittende fra venstre: Irene Bolme og Liv Botten.

Blomst til kjøkkenet.jpg
Irene Bolme fra Pårørendeforeninga delte ut blomster til kjøkkengjengen ved Surnadal Sjukeheim, her representert ved Sølvi Strand.