Gjentok suksessen

For andre år på rad vant guttene på "Høkkert" årets Romjulscup i fotball som ble arrangert i Surnadal idrettshall 4. juledag. Surnadalingene slo orkdalslaget "B-laget" 4 - 1 i finalen. Rindalslaget "Hovmod" endte på tredjeplass.

Høkkert består stort sett av spillere som har spilt for A-laget til Surnadal, som i år rykket opp til 3. divisjon. Laget spilte seg til finale i turneringen for andre år på rad, og hadde ingen problemer med å slå orkdalingene på "B-laget". Til pause ledet Høkkert 2 - 1 etter scoringer av Bjørnar Dalsegg Sæter og Steinar Heggset. Eirik Ebbesen scoret målet for "B-laget". Etter hvilen økte Simen Einmo Engdal til 3 - 1, før Steinar Heggset fastsatte sluttresultatet til 4 - 1. I tillegg til heder og ære fikk vinnerne en gavesjekk på 2000 kroner, og andreplassen ble 1500 kroner rikere.

På vinnerlaget spilte Stein Todalshaug, Steinar Heggset, Bjørnar Dalsegg Sæter, Andreas Dalsegg Sæter, Steinar Aarvåg, Helge Drøpping og Simen Einmo Engdal. 

"B-laget" stilte med følgende spillere: Øystein Berdal, Eirik Ebbesen, Vegard F. Larsen, Matias Skjøtskift, Tor Egil Johansen, Eirik Almli, Jo Skjølberg, Ola Morten Forren og Mohammed Ali.

Vinnerlaget Høkkert

Rindalslaget "Hovmod" sikret seg bronsen, og dermed også 1000 kroner, ved å vinne 5 - 3 over sunndalingene på "Doktor & co". På Hovmod spilte Robert Jonli, Jonas Tørset, Stein Rønningsbakk, Lars Ole Heggem, Kim Kielland, Roy Bolme, Stian Bergsrønning, Eivind Lilleås, Torbjørn Heggem og Stian Kooyman.

En jury kåret Tor Egil Johansen på "B-laget" til turneringens beste spiller, og fikk utdelt en gavesjekk på 500 kroner.

cup beste spiller.jpg
Tor Egil Johansen ble kåret til turneringens beste spiller

Til sammen 19 lag deltok i innendørsturneringen som ble arrangert av fotballgruppa i Surnadal, og lagene bestod av spillere fra Surnadal, Rindal, Sunndal, Meldal, Rennebu og Orkdal. De aller fleste er amatørspillere - med noen få unntak. På "Kaffelaje" spilte Jo Sondre Aas, som nettopp signerte for i 1. divisjonsklubben Levanger etter å ha spilt flere sesonger for Ranheim. På sunndalslaget "Spillenz" spilte Ivar Furu som spiller for 1. divsjonsklubben Ranheim, og på rindalslaget "Hovmod" spilte Torbjørn Heggem, som spiller på Rosenborgs juniorlag. 

I tillegg er det verdt å nevne at orkdalingen Erlend Fagerli spilte på "Oddbjørns Angels". Så sent så i august i år endte han på en imponerende 2. plass i VM i triksing, og benyttet noen av pausene til å vise frem sine kunstner. 

cup erlend fagerli triks.jpg
En av verdens beste triksere på besøk i Surnadal idrettshall

cup4_690x451.jpg
Jo Sondre Aas (i blå trøye) dominerte på parketten

Klikk bildene større, og for å se de i serie. Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

 

cup3
cup5
cup6
cup7
cup8
cup9
cup10
cup11
cup12
cup13
cup14
cup15
cup16
cup17
cup18
cup19
cup1
cup2
cup222
cup111