levanger marit ustad hove

God forsvarskamp holdt ikke til seier

Rindal spilte sesongens beste forsvarskamp i søndagens møte med Byåsen 2. Til pause ledet Rindal med tre mål, men etter pause kom hjemmelaget sterkt tilbake og vant til slutt kampen 21 - 18. Kampens toppscorer ble Marit Ustad Hove (bildet) med 6 mål.

Rindal overtok ledelsen på stillingen 2 - 3, og var i føringen gjennom hele førsteomgangen. Til pause ledet Rindal 12 - 9. Playmaker Anja Søyseth måtte dra fra kampen etter drøye 10 minutter på grunn av en allergisk reaksjon som gjorde at ansiktet hovnet opp. Rindal har tidligere vist seg veldig avhengig av Søyseths kloke håndballhode, og fikk trøbbel offensivt etter pause.

Malin Bjørnås scoret andreomgangens første mål, men så våknet hjemmelaget. Ni minutter ut i omgangen utlignet Byåsen 2 til 14 - 14, og tok over kommandoen. Hjemmelaget gikk fra å lede 16 - 15 til 21 - 15 på knappe sju minutter, og Rindal var hektet av. Byåsen 2 vant til slutt 21 - 18, og passerte Rindal på tabellen.

Før siste serierunde før juleferien ligger Rindal på 5. plass på tabellen med 14 poeng.

Trener Anders Moe Sæter sier at laget sitter igjen med en god følelse tross tap.

- Vi leverer sesongbeste i forsvar. Vi har slitt i forsvar i en del kamper, og har trent spesielt på dette i det siste. Det var derfor godt å se at det fungerte så godt som det gjorde i dag. I tillegg leverer Maren sin livs kamp i mål. Offensivt får vi problemer uten Anja, og vi klarer ikke å finne ut av Byåsens offensive forsvar. Jeg føler likevel at vi gjorde vårt aller beste i dag, og det hadde ikke vært ufortjent med poeng. Vi tar med oss en god følelse inn mot en vanskelig hjemmekamp mot Stjørdal neste helg, sier Sæter.

Gjennom hele sesongen vil Trollheimsporten følge 3. divisjonslaget tett, og etter hver kamp vil vi gi stjerner til kampens tre beste spillere. Etter dagens kamp fordeles stjernene slik: