IMG_20200301_133511 (1)

Gode resultater i KM Langdistanse

Mange av våre lokale løpere endte opp med gode plasseringer under søndagens KM i fristil på Selbuskogen. Det ble tre gullmedaljer og en bronsemedalje til Surnadal.

I Gutter 13 år gikk Håkon Bøklep, Surnadal IL, inn til en sterk tredjeplass på 4 km. Det var 15 deltakere i klassen.

Olav Fugelsøy, Surnadal IL, gikk helt til topps i 4 km for Gutter 14 år. Her ble Abel Sæterbø Raaen, Surnadal IL, nr. 7. Det var 31 deltakere i klassen.

Tidligere i februar ble Olav Fugelsøy nr. 2 i midtnorsk mesterskap på samme distanse, også da beste løper fra Sør- Trøndelag skikrets.

Olav Fugelsøy

Premieutdeling Gutter 14.

Håvard Hyldbakk Solvik, Rindal IL, ble nr 16 av 22 deltakere i Gutter 17 år, 03:56 bak vinneren på 15 km.

Jøri Vatten, Surnadal IL, ble nr 4 av 10 deltakere i Kvinner 18 år. Hun kom i mål 02:03 etter vinneren på 10 km.

Erik Løfald, Rindal IL, ble nr 7 i Menn 18 år, 02:58 bak vinneren på 15 km. Her ble Njaal Lundemo Aakvik, MVS/Surnadal IL, nr 16, 04:14 bak. Det var 25 deltakere i denne klassen.

Malin Einmo, MVS/Surnadal IL, gikk til topps i Kvinner 19/20, 15 km. Her var det 12 deltakere.

​Kristine Nes, Surnadal IL, vant 15 km Kvinner senior, der det var to deltakere.