Onsdag 29. oktober på Dalalåven Atelier

Gresskarlykt-verksted

Flere år nå har jeg blitt spurt om jeg ikke kan holde kurs i å skjære ut gresskarlykter, forteller Inga Dalsegg til Trollheimsporten. Tidligere har jeg ikke hatt plass, men nå som jeg har nytt atelier stiller ting seg litt annerledes, sier Inga. - Så i år slår jeg til med gresskarlykt-verksted på Dalalåven Atelier!

Gresskar plakat 2014_690x960.jpg


Alle kan komme på gresskarlykt-verksted, helt små barn, men også både ungdommer og voksne i alle aldre, sier Inga. Dette er noe alle kan få til, og jeg har mange gode tips og triks å lære bort, sier hun.

Inga kan garantere at alle som kommer skal få med seg en fin gresskarlykt de selv har laget når de drar!

Du kan finne mer informasjon om dette på Inga Dalsegg sin nettside; http://ingadalsegg.com/nyheter

De to siste årene har Inga skåret ut gresskarlykter under direktesending på God Morge Norge på TV2. I fjor skar hun også ut både på TV2 Nyhetene og på Dagsrevyen. I tillegg har hun hatt gresskarlykt-kurs over 5 sider i bladet Nemi, og gresskarlyktene hennes har vært omtalt og avbildet i mange nasjonale aviser.
 
Inga har allerede lagt planer for egne gresskarutskjæringer i år. Planen er å prøve meg på noen nye spennende motiv, forteller hun. - For jeg koser meg virkelig når jeg holder på med dette, er vel dette med å jobbe med hendene og skape noe som gjør at jeg synes dette er så gøy! :)

Inga håper at mange tar turen til dalalåven Atelier på gresskarlykt-verksted!
 

Her er noen linker fra i fjor, der du kan lese om Inga og gresskarlyktene hennes:

http://www.tv2.no/v/764711/  (film)
http://www.nrk.no/mr/slik-skjaerer-du-ut-gresskarene-1.11318637  (film)
http://www.driva.no/nyheter/article8535205.ece
http://www.avisa-st.no/distriktet/rindal/article8551015.ece#1