John 50 A_1024x934

Gubbetrimmen feira John Eyvind

Gratulerer med 50-årsdagen John - fra alle stjernene på gubbetrimmen. Det sto det på kortet som fulgte gaven fra gubbene til John Eyvind Berge, som har vært en av de mest trofaste gubbene i Rindalshuset og på Trollbanen hver onsdag kveld gjennom heile året. Siste onsdag kveld var det juleavslutning for gubbene og feiring av John Eyvind.

Sesongens siste gubbetrim samla mange i Rindalshuset. Og det ble en minnerik kveld - ikke bare for gubbene - men kanskje like mye for John Eyvind. Han hadde feira sin 50-årsdag heile onsdagen og avslutta med gubbetrim.

Gaven fra gubbene var populær - signert trøye fra Rosenborg med skjorts. Over takker John Eyvind Oddvar "Sing" Løset, som overrakte gaven på vegne av gubbene. Under John Eyvind og Sing med den signerte skjorta, flankert av gubbene. For det er ingen tvil om at Rosenborg er favorittlaget framfor alle for John Eyvind.

Gubbene har møttest i Rindalshuset hver onsdag kveld til uformell fotballtrim. I sommerhalvåret har Trollbanen vært arena. Det har vært godt oppmøte, rundt 15 hver eneste kveld og foruten trimmen er det sosiale mest viktig.

Siste onsdagen, 18. desember, falt siste gubbetrimmen før jul sammen med 50-årsdagen til John Eyvind Berge. Dermed var det klart for blautkakelag i foajeen - etter straffekonkurransen som avslutta trimmen. Sjå fra blautkakelaget nederst.