Har gjort Torshall «billedskjønn»

Torshall har den siste uka fått en spennende oppgradering med flotte foto fra Eli Solvik. Oppdraget var å bytte ut gamle bilder som hang på veggene fra før.

Karstein Mauset som er i styret for Torshall BA mente at det var på tide å få hengt opp nye, lokale motiver. Han ønska motiver fra hele Rindal, da Torshall er et samlingsted for hele bygda.

Eli Solvik forteller at det var et kjøle gøytt og litt krevende oppdrag. Der de gamle gullfarga rammene skulle gjenbrukes og tilpasses de nye fotografiene. Hun ville også tilpasse fotografiene til farger og interiør i de forskjellige rommene i Torshall for å få en fin helhet. De fleste av bildene som Eli har bruka er bilder som ikke har vært utstilt før. Det blir rett og slett ei fotoutstilling på kjøpet til glede for gjestene som bruker Torshall.

– Jeg håper gjestene vil sjå på bildene og få noe å snakke om, sier Eli.

Hun synes at rommene fikk et helt anna uttrykk med naturbilder i samme fargeskala som veggene. Med god hjelp fra dattra Helen (som er interiørarkitekt) og sønnen Eirik ( god monteringshjelp) er ho godt fornøyd med oppdraget og håper at folk vil sette pris forandringa i Torshall.