Heidi hjelper deg med boligdrømmen

Drømmer du om egen bolig på den spanske solkysten, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Midt i populære Ciudad Quesada sitter surnadaling Heidi Haltli, og hun hjelper deg mer enn gjerne med å oppfylle boligdrømmen. 

Costa Blanca Bolig er et norsk eiendomsmeglerfirma på solfylte Costa Blanca sør som kan tilby bruktboliger, nybygg, luksuseiendommer, investering og utleie. Firmaet er åtte år gammelt, og har i alle disse årene leid et lite kontorlokale. Stor etterspørsel etter norske meglere med norsk språk er årsaken til at firmaet nå satser stort, og i januar flytter de inn i nyoppussede lokaler i hjertet av Ciudad Quesada, Rojales. 

Midt oppi dette sitter ei blid "surnadalsdråk" og hjelper skandinaver med å oppfylle husdrømmen. Heidi Haltli har alltid vært langt over gjennomsnittet interessert i hus og arkitektur, og tegnet sitt egen bolig på Stormyra i Surnadal i 2012. Året etter kjøpte hun seg feriehus i Quesada i Spania. Slik kom hun i kontakt med Costa Blanca Bolig for første gang, og fikk etter hvert god kontakt med firmaets eier, Oddny Skjold Tronstad. Hun la fort merke til Heidis interesse og kunnskap om hus og eiendom. Det skulle bli starten på Heidi sin karriere som eiendomsmegler i Spania. 

For halvannet år siden flyttet Heidi og hennes tre barn sørøver. Planen var å komme hjem etter ett år, men de har fortsatt ikke returnert til Nordmøre. Minstemann på 20 måneder går i spansk barnehage, mens de to eldste på 6 og 16 år er elever på Den norsk skolen i Rojales. Heidi stortrives i det hun beskriver som en avslappet tilværelse i Spania.

- Det er selvsagt en travel hverdag når jeg er alene med tre barn, men jeg stresser ikke på samme måte som da jeg bodde i Norge. Tempoet er helt annerledes, og det er helt klart en fordel at det er sol og lyst året rundt. Det passer meg utmerket, smiler Heidi.

heidi haltli costa blanca2_690x528.jpg
Heidi nyter rolige romjulsdager i Surnadal før hun returnerer til Spania på nyåret. Foto: Mari Vattøy

Tilbyr hjelp basert på egne opplevelser
Eiendomsmegleren fra Surnadal håper alle som tenker på å kjøpe hus i Spania gjør drømmen til virkelighet. Hun lover å hjelpe til med hele prosessen, og vil sikre kjøperen en trygg og god opplevelse. Det er også mulig å kontakte henne for en uforpliktende samtale om man bare er i "tenkemodus" ,eller lurer på hva det innebærer å bli huseier. 

- Det er en gang slik at ikke alle eiendomsfirma i Spania er like seriøse, og er man uheldig så kan man få en lite hyggelig opplevelse. Ved å kontakte meg via Costa Blanca Bolig kan jeg love en seriøs aktør som vil kundens beste. Vi er et lite firma som skynder oss sakte, men likevel satser stort. Vi er til sammen seks meglere som vil gjøre alt for at du skal få det du ønsker, sier Haltli.

Heidi sier også at hun har en fordel med å ha stått i samme situasjon som andre usikre kjøpere. 

- Jeg har stått på "den andre siden", og vet hvor usikkert, forvirrende og skummelt det kan være å starte prosessen med huskjøp i annet land. Da hadde det vært gull verdt å komme i kontakt med noen som hadde stått i samme situasjon. Det er her jeg kommer inn i bildet, smiler hun. 

Costa Blanca Bolig skiller seg ut fra andre eiendomsfirma ved å følge opp kundene tett etter at kjøpet er fullført. De følger og hjelper sine kunder gjennom hele kjøpsprosessen, fra visninger og prisforhandlinger, gjennom finansiering og juridiske formaliteter, til kunden står i døren med nøklene til sitt nye drømmehjem i hånden og ikke minst - i tiden etterpå. 

- Vi bryr oss om kundene, og står til disposisjon lenge etter at kontrakten er underskrevet. Vi bistår gjerne med å finne riktig firma som kan installere wifi, aircondition og sentralvarme, og kan svare på spørsmål hvor man får tak i hjelp med bassenget og hvilke restauranter er best. Det er en jungel der ute, og da er det lønnsomt å kunne spørre oss som har erfaring basert på egne opplevelser, sier hun.

oppussing heidi.jpg
Heidi i full gang med oppussing av nytt lokale. Foto: Costa Blanca Bolig

Har du spørsmål om feriebolig i Spania, er Heidi å treffe på telefon 952 10 969 eller på e-post til heidi@costablancabolig.com. Mer informasjon finner du også på nettsiden www.costablancabolig.com. 

- Hvorfor ha hytte på Nordmarka når du kan ha feriehus i Spania? Vi kan både registrere ferieboligen din som utleie, og ha ansvaret for utleien. Dermed får du også mulighet til utleieinntekt mens du er hjemme i Norge. Det er genialt, avslutter Heidi. 

Costa Blanca Bolig er medlem av Trollheimsporten

oppussing1.jpg
Oppussingen går nesten på helsa løs for firmaets eier, Oddny Skjold Tronstad. 

oppussing3.jpg
Her blir det åpning av nye lokaler i januar

oppussing7.jpg
Tidlig i prosessen - mye har skjedd etter dette

oppussing5.jpg
Medeier Kine Tronstad ser at de nye lokalene tar form

oppussing4.jpg
Nå begynner det å ta form

oppussing6.jpg
Her blir det et flott bad

oppussing2.jpg
Medeierne Kine og Juliet Tronstad stokker bokstaver i logoen

oppussing resepsjon.JPG
Se så flott det har blitt!

costa blanca bolig ute.JPG
Velkommen!

Foto: Costa Blanca Bolig