Inga med gresskar_1024x768

Skal skjære gresskar på God Morgen Norge på TV2 onsdag

Hektisk for Inga Dalsegg

Det er hektisk for Inga Dalsegg for tida. Likevel kan ikke den aktive rindalskunstneren si nei. Lørdag var ho i kostyme som blekkspruten Ursula og var blå over det heile. Det har vært intervju med Nationen og forberedelser til utstilling i Sunndal. Onsdag er ho gjest i God Morgen Norge på TV2, der ho skal skjære gresskar direkte på sendinga mellom klokka 0730 og 1000. Her forteller ho meir til Trollheimsporten om den hektiske mandagen og du kan sjå mange fine gresskarbilder:

Inga Dalsegg og gresskarene - følg med på God Morgen Norge på TV2 onsdag. Inga Dalsegg er med i Trollheimsporten med link - bli med - alle som er med her!

Inga forteller om en hektisk mandag:
- På lørdag var jeg i kostyme som blekkspruten Ursula fra filmen Den lille havfruen. Ursula har blå hudfarge, og jeg hadde passet på å kjøpe meg teatersminke som virkelig satt, kunne jo ikke ha noe av at blåmalingen smittet av på alt mulig. Til tross for at jeg både har badet og dusjet og brukt sminkefjerner og kroppsskrubb så var det igjen noe blåfarge her og der enda i dag tidlig. Inni ørene, under armene, i hårfestet, midt på ryggen og slike steder der det ikke er så lett å komme til, forteller ho.

Nationen
- Så her startet dagen med det mål for øyet å kvitte meg med siste rest av blå hud! Jeg stod foran speilet og vridde og vendte på hodet, armer og kropp, med en klut med zalo på, da ringte telefonen naturligvis! Det var Nationen som ønsket et intervju om gresskarlyktene mine (til høyre Alice Cooper), så da ble det en lang prat med de, og jeg fikk sendt de noen bilder på e-post. Det intervjuet kommer både i papirutgaven nå på onsdag, og på nettutgaven, smiler Inga.

God Morgen Norge på TV2
Etter endt intervju var det tilbake til fjerning av blåmaling, da ringte telefonen nok en gang, denne gangen var det TV2! De ønsket at jeg skal komme til Oslo og skjære ut gresskarlykter på God Morgen Norge på halloween, altså nå på onsdag. Selve programmet varer fra 06.55-10.00, jeg blir nok med i sendingen fra ca 07.30-10.00, slik at de klipper litt frem og tilbake og viser hvordan det går med gresskarskjæringen underveis. Det blir spennende!

- Jeg skal prøve å gjøre det så enkelt og overkommelig som mulig, slik at seerne skal kunne lære hvordan de kan få til dette selv.

Gresskarskjærekurs
- I 2007 hadde jeg flere sider i tegneseriebladet Nemi, der jeg hadde et gresskarskjærekurs. Men at dette skulle få så omfattende konsekvenser at jeg skulle ende opp med å skjære ut gresskarlykter på direktesendt tv hadde jeg aldri trodd!

Så nå er det bare å pakke ned gresskarskjæreutstyret mitt og fly nedover i morgen, jeg må være i studio i god tid før sendingen, så jeg flyr nedover i morgen kveld.

Så for de som har lyst til å se at jeg skjærer gresskar, slå på TV2 på onsdagsmorgenen og følg med!

Forteller en oppglødd Inga Dalsegg til Trollheimsporten. Under ser du årets gresskar fra Inga - klikk bildene større:

 

Captain Jack Sparrow_1024x944
Captain Jack Sparrow.
Drage_1024x1018
Drage.
Gollum_1024x1365
Gollum.
Mumie_1024x1131
Mumie.
Alice-Cooper_1024x1099
Alice Cooper.